Sve što muško jest

Sve što muško jest - Szalay, David | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Szalay, David
DIMENZIJA
9,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve što muško jest.pdf
ISBN
4809653352318

OPIS

Devet muškaraca, devet životnih razdoblja, devet životnih situacija: od melankoličnog tinejdžera-backpackera, preko antipatičnog mladića u bezličnom ciparskom hotelu, bodyguarda zaljubljenog u elitnu prostitutku, umišljenog profesora šokiranog spoznajom da mu je djevojka trudna, novinara tabloida na tragu afere visokog političara, sredovječnog agenta za prodaju nekretnina, blaziranog Škota koji je zapeo u zaleđu Dalmacije i oligarha koji razmišlja o samoubojstvu, do ostarjelog britanskog diplomata suočenog s neminovnim krajem. Nezaboravni likovi—prepoznatljivi, ali nimalo stereotipni. Roman Davida Szalaya, Sve što muško jest, potaknut će čitatelja—i čitateljicu—na (auto)refleksiju: što zapravo znači biti muškarac, u Europi početkom 21. stoljeća?

Sami na cilome svitu Olja Savičević Ivančević, Svjetlan Junakovi ... Što još evolucija u budućnosti nosi ljudskom rodu, ne možemo naravno predvidjeti, ali je činjenica da je ljudska priroda - kao i sve što ovisi o biokemijskim i genetskim procesima - itekako promjenjiva. Baš to je čini prirodnom, jer samo stalna mijena jest! Dapače, u to je nekad davno vjerovala i Katolička crkva odbacujući ... Sve što muško jest / David Szalay ; s engleskoga preveo Dinko Telećan.

ISBN: 978-953-351-286-. SANDORF - Obrt za nakladništvo i posredništvo.

POVEZANE KNJIGE