Dama u jezeru

Dama u jezeru - Lippman, Laura | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lippman, Laura
DIMENZIJA
8,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Dama u jezeru.pdf
ISBN
1382691582851

OPIS

Cleo Sherwood nestala je prije osam mjeseci. Osim što je za sobom ostavila roditelje i dvojicu sinova, njezin nestanak prolazi naizgled nezapaženo. I nije teško shvatiti zašto: godina je 1966. pa ni policija ni javnost, čak ni novine, nisu zainteresirani za nestanak mlade crnkinje. Maddie Schwartz – koja je nedavno ostavila supruga i zaposlila se kao pomoćnica u dnevnim novinama Star – želi samo jedno: svoju autorsku priču. Kada dozna da je neidentificirano tijelo izvučeno iz fontane u parku Druid Hill, Maddie osjeća da je blizu priče koja će je lansirati na naslovnice. Ali njezina će potraga za istinom promijeniti živote mnogima. Još od njezina prvijenca 1997. godine, autorica bestselera New York Timesa Laura Lippman priznata je kao jedna od najnadarenijih i najsvestranijih spisateljica kriminalističkih i noir romana današnjice. Njezini romani, kao i kratke priče, osvojili su mnogobrojne nagrade, a djela su joj objavljena u više od dvadeset zemalja. Bivša novinarka, Laura Lippman radila je za Baltimore Sun kao izvjestiteljica, ali pisala je i za New York Times, Wall Street Journal, Washington Post i mnoge druge

Predstavlja dio serije čiji je protagonist losanđeleski privatni detektiv Philippe Marlowe.Radnja je smještena u Little Fawn Lake, planinsko odmaralište na sat vožnje od Los Angelesa i počinje kada Marlowe tamo odlazi kako bi za račun svog klijenta ... Lady in the Lake is a 1947 American film noir that marked the directorial debut of Robert Montgomery, who also stars in the film.The picture also features Audrey Totter, Lloyd Nolan, Tom Tully, Leon Ames and Jayne Meadows.The murder mystery was an adaptation of the 1943 Raymond Chandler novel The Lady in the Lake.The film was Montgomery's last for Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), after eighteen ... Cleo Sherwood nestala je prije osam mjeseci. Osim što je za sobom ostavila roditelje i dvojicu sinova, njezin nestanak prolazi naizgled neza. Laura Lippman - Dama u jezeru.

Osim što je za sobom ostavila roditelje i dvojicu sinova, njezin nestanak prolazi naizgled nezapaženo. I nije teško shvatiti zašto: godina je 1966 ... Back Početna Beletristika Kriminalistički, trileri, misteriji Povijesni Dama u jezeru.

POVEZANE KNJIGE