Knjiga jegulja

Knjiga jegulja - Svensson, Patrik | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Svensson, Patrik
DIMENZIJA
9,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjiga jegulja.pdf
ISBN
2755267414646

OPIS

Ne sjećam se da smo ikada razgovarali i o čemu drugome osim o jeguljama i o tome na koji ih je način najbolje loviti na rijeci. Zapravo, ne sjećam se da smo uopće razgovarali. Tako počinje Knjiga jegulja Patrika Svenssona, knjiga o lovu na jegulje, o odnosu s ocem, s fascinantnim prikazom kulturnog, mitološkog i znanstvenog života najtajanstvenijih riba na svijetu. Dijelom H is for Hawk, dijelom The Secret Life of Cows, Knjiga jegulja odraz je ljudskog stanja, razmišljanje o odnosima između oca i sina kroz njihovu zajedničku strast lovljenja jegulja, ali i o neuhvatljivoj ribi.

Dijelom H is for Hawk, dijelom The Secret Life of Cows, Knjiga jegulja odraz je ljudskog stanja, razmišljanje o odnosima između oca i sina kroz njihovu zajedničku strast lovljenja jegulja, ali i o neuhvatljivoj ribi. "Vjeruje se da jegulja, ako joj je uskraćen razlog cijeloga njezina postojanja, a to je razmnožavanje, može živjeti koliko god treba. Kao da može čekati zauvijek.

Sigurno plaćanje SSL enkripcijom. Preko 70,000 naslova! Knjiga jegulja priča je o lovu na jegulje.

POVEZANE KNJIGE