Moj muškarac – Opsesija novo

Moj muškarac – Opsesija novo - Malpas, Ellen Jodi | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Malpas, Ellen Jodi
DIMENZIJA
8,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj muškarac – Opsesija novo.pdf
ISBN
3246699448770

OPIS

Mlada i samosvjesna dizajnerica interijera Ava O’Shea i ne sluti što je čeka na prvom sastanku u Zamku. Vjeruje da je riječ o običnim konzultacijama s nekim vremešnim bogatašem iz provincije, no njezin život naglavačke okreće Jesse Ward, neopisivo privlačan i bogat nasljednik raskošnog posjeda.Ava nije svetica, niti mu se takvom želi prikazati, no svijet strasti i neslućene požude koji se otvara pred njom u hipu je pretvara u ovisnicu. Jesse je silno dominantan i prepun samopouzdanja, ali i zastrašujućih tajni. Zavođenje se pretvara u igru živaca, sklapanje mozaika koji se Avi možda i neće svidjeti.

Njihova ljubav je duboka, njihova spona moćna, ali taman kad ... Moj muškarac - Opsesija Beletristika, Erotski romani. Mlada i samosvjesna dizajnerica interijera Ava O'Shea i ne sluti što je čeka na prvom sastanku u Zamku.

, Izdavač: Fokus MOJ MUŠKARAC - KAZNA , meki uvez, 512 str., Izdavač: Fokus MOJ MUŠKARAC - PREDAJA , meki uvez, 557 str., Izdavač: Fokus "Jedina konkurencija planetarno poznatoj trilogiji 50 nijansi J.E. Malpas nova je ... Novo 46 ; Pedagoška biblioteka 7 ; ...

POVEZANE KNJIGE