Crveni snajperist na istočnom frontu

Crveni snajperist na istočnom frontu - Piljušin,Josif | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Piljušin,Josif
DIMENZIJA
7,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Crveni snajperist na istočnom frontu.pdf
ISBN
6277387646476

OPIS

Josif Piljušin, vrhunski snajperist Crvene armije u bespoštednoj borbi protiv Nijemaca na Istočnom frontu, bio je izniman vojnik, a njegova je priča jedinstvena. Njegov prikaz ratne službe iz prve ruke daje slikovit uvid u njegovu smrtonosnu vještinu s puškom i u očajničku borbu kojom su sovjetske snage branile Lenjingrad. Opisao je i kako su, tijekom trogodišnje opsade, umrli bliski članovi njegove obitelji, uključujući njegovu suprugu i dva sina, kao i mnogi njegovi suborci. Piljušin, koji je živio u Lenjingradu s obitelji, imao je već 35 godina kad je izbio rat i kad je unovačen. U Crvenoj armiji vojnu službu započeo je kao izvidnik, ali kad je pokazao svoju vještinu gađanja i čelične živce, postao je snajperist. Borio se tijekom opsade Lenjingrada, od kraja 1941., kad je napredovanje Wehrmachta zaustavljeno nadomak grada, pa do oslobođenja tijekom sovjetske ofenzive iz 1944. Njegov opis teškog života na prvoj liniji fronta, suboraca i snajperskih misija uravnotežen je živopisnim prisjećanjima na dugotrajnu patnju zatočenog stanovništva Lenjingrada i boli koju su proživjeli on i njegova obitelj. Njegova upečatljiva priča bit će fascinantno štivo za sve koji žele saznati nešto o ulozi i tehnici snajperista tijekom Drugog svjetskog rata. Ona je i dojmljivo svjedočenje iskustva koje je jedan čovjek proživio na Istočnom frontu.

Uprkos savezničkim bombardovanjima, Hitlerova ratna industrija povećavale su svoju proizvodnju 1944. Knjige - Velika ponuda knjiga iz Razno. Kliknite na poveznicu i istražite ponudu knjiga.

ISBN: 9789538130120 Izdavač: Stanek d.o.o. Područje: Proza Uvez: Tvrdi uvez SKU: VBZ-9805968 Kategorija: Proza Oznake: povijesni i ratni roman, svjedočenje iskustva koje je jedan čovjek proživio na Istočnom frontu ... Memoari Josifa Piljušina.

POVEZANE KNJIGE