Ministar

Ministar - Bošković,Stefan | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bošković,Stefan
DIMENZIJA
6,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Ministar.pdf
ISBN
5575800701358

OPIS

Bošković piše filmski brzo i literarno studiozno, elementi političkog trilera, noira, psihodelije i melankolije čovjeka i društva u tranziciji organski a nepredvidljivo rastu jedno iz drugoga pa se svako malo čitatelj može zapitati tko je ovdje lud: Ministar, društvo ili on sam. Na tako teška pitanja nema lakih odgovora, pa koliko god ova knjiga bila opčinjavajuća, njezin je efekt secirajući i otrežnjujući: i čovjek i društvo se otkrivaju u svoj svojoj bijedi i raskoši, u neskladu i težnji da se dosegne žuđena normalnost i mir. Kruno Lokotar

U raskopčanoj košulji ispod koje nije nosio potkošulju markantni Olivier pokazao je lijepo definiranu muskulaturu, čime je privukao pažnju nježnijeg spola i zainteresirao nas da pozornije pratimo politiku. Na današnjoj sjednici Vlade, ministar Božinović izvijestio je o aktivnostima Stožera civilne zaštite te predstavio Prijedlog zaključka u vezi sa Sigurnosnim okvirom u pogledu međusobne povezanosti Ministarstva unutarnjih poslova RH i Ministarstva domovinske sigurnosti SAD-a Ministar zdravstva Vili Beroš komentirao je nabavku ruskog cjepiva protiv covida-19. Zahvalio je ruskim prijateljim u nastojanjima da pomognu i dodao kako jučerašnji razgovor s ruskim veleposlanikom nije znak udaljavanja od zajedničke nabave Europske komisije već je znak traženja komplekemtarnih metoda. Ministar obrane Banožić i načelnik Glavnog stožera OS RH admiral Hranj posjetili su u utorak zimski kamp kadeta 17.

- državni tajnik za europske integracije MVP RH Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.

POVEZANE KNJIGE