Moj muškarac – Kazna novo

Moj muškarac – Kazna novo - Malpas, Ellen Jodi | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Malpas, Ellen Jodi
DIMENZIJA
6,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj muškarac – Kazna novo.pdf
ISBN
1597536217086

OPIS

Kad je postala svjesna čime se točno bavi muškarac njezinog života, Ava O’Shea, mlada dizajnerica interijera, pokušala je pobjeći iz te veze i spasiti se. Međutim, Jesse Ward nije čovjek koji se predaje tako lako. Ponesena sirovom požudom i strašću, Ava odlučuje njihovoj vezi dati novu priliku i ne sluteći kakva joj sve iznenađenja sprema njezin posesivni i dominantni muškarac. Šokirana i prestravljena svijetom u kojem se našla, Ava odlučuje konce njihove veze čvrsto preuzeti u svoje ruke. Barem tako ona misli…

237,00 kn 149,00 kn. Kolekcija Moj muškarac količina.

Džodi Elen Malpas knjigom Moj muškarac ‒ Kazna, drugim delom serijala Moj muškarac, pokazuje da brzi voz zvani Džesi koji ide na sedmo nebo može odvesti i pravo u pakao.Posle strašnih saznanja koja su je primorala da ostavi čoveka koga voli, Ava prolazi kroz najgore patnje. Moj muškarac - Kazna - Nakon što ga je upoznala u drugom svjetlu, agresivnog i sklonog alkoholu, Ava ostavlja Jessea i pokušava zaboraviti tih nekoliko tjedana. [email protected] +385 (0)1 4883 544 Kad je postala svjesna čime se točno bavi muškarac njezinog života, Ava O'Shea, mlada dizajnerica interijera, pokušala je pobjeći iz te veze i spasiti se.

POVEZANE KNJIGE