Moja zelena kuhinja

Moja zelena kuhinja - Oakley, Gaz | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Oakley, Gaz
DIMENZIJA
8,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja zelena kuhinja.pdf
ISBN
2056882641484

OPIS

Gaz Oakley, autor svjetske uspješnice Vegan 100 posto, planetarno poznat i kao @avantgardevegan, s razlogom ima više od milijun pratitelja na društvenim mrežama s kojima dijeli svoju strast za uzbudljivim veganskim jelima koja su slavlje za oko, dušu i nepce. U svojoj drugoj knjizi na hrvatskom jeziku Gaz donosi nove gurmanske recepte koji su jednostavniji, s uputama koje će vas voditi korak po korak, uz savjete i praktične napomene o sastavu i načinu pripreme. Od doručka do deserta, svaki je obrok eksplozija okusa u više od 70 fantastičnih veganskih recepata koje možete prilagoditi svojim potrebama, raspoloženju i rasporedu. Moja zelena kuhinja knjiga je uz koju će svatko poželjeti biti vegan.

Jeftin, zdrav i ukusan obrok prema receptu Gaza Oakleyja, autora kuharice 'Moja zelena kuhinja' i jednog od najpoznatijih svjetskih veganskih chefova Moja zelena kuhinja. 155,00 HRK.

Oznaka: zelena. Gusta juha od graška, mente i špinata.

POVEZANE KNJIGE