Na rubu skandala

Na rubu skandala - Feather, Jane | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Feather, Jane
DIMENZIJA
10,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Na rubu skandala.pdf
ISBN
8631953624980

OPIS

Jane Feather, autorica uspješnica New York Timesa vraća se u razdoblje regentstva i donosi strastvenu priču koja čitatelje vodi od opasnih pariških ulica do blještavih londonskih plesnih dvorana. Ledi Hero Fanshawe ignorirala je društvena pravila otkako ju je zaručnikova smrt naučila da radost može biti prolazna. Kad njezin brat nestane u Parizu na vrhuncu vladavine terora, bez oklijevanja se preruši u momka i riskira život da ga pronade – ili se udruži sa slučajnim saveznikom, zagonetnim Williamom Ducasseom, vikontom St. Auberya. I nimalo ne žali zbog upuštanja u strastvenu aferu s opasno naočitim strancem, u sjeni giljotine… Napola Francuz, napola Englez, William je predan svom tajnovitom životu, nadmeće se sa smrću kako bi spasio ugrožene aristokrate, a brak je zadovoljstvo koje si ne može priuštiti. Nakon što se Hero vrati u London, on odbija okaljati njezin ugled nastavljanjem njihove veze. No nije računao na njezino odlučno zanemarivanje doličnosti… niti na odluke vlastitog izdajničkog srca.

- Nakladnička cjelina (Biblioteka Leo) UDK. 821.111(73)-3 AMERIČKA KNJIŽEVNOST (820(73)) ISBN 978-953-218-688-8.

Foto: Thinkstock. Engleski The Times tvrdi da posjeduje informacije i dokaze da je Katar kupio domaćinstvo idućeg Svjetskog prvenstva 2022 ... Beogradski mediji ocijenili su kako je zajednička konferencija za medije poslije sastanka tročlanog vodstva BiH s Aleksandrom Vučićem u Beogradu bila "na rubu skandala" te da "Izetbegović potkopava dogovor sa sastanka"..

POVEZANE KNJIGE