Na rubu skandala

Na rubu skandala - Feather, Jane | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Feather, Jane
DIMENZIJA
12,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Na rubu skandala.pdf
ISBN
2129262576253

OPIS

Jane Feather, autorica uspješnica New York Timesa vraća se u razdoblje regentstva i donosi strastvenu priču koja čitatelje vodi od opasnih pariških ulica do blještavih londonskih plesnih dvorana. Ledi Hero Fanshawe ignorirala je društvena pravila otkako ju je zaručnikova smrt naučila da radost može biti prolazna. Kad njezin brat nestane u Parizu na vrhuncu vladavine terora, bez oklijevanja se preruši u momka i riskira život da ga pronade – ili se udruži sa slučajnim saveznikom, zagonetnim Williamom Ducasseom, vikontom St. Auberya. I nimalo ne žali zbog upuštanja u strastvenu aferu s opasno naočitim strancem, u sjeni giljotine… Napola Francuz, napola Englez, William je predan svom tajnovitom životu, nadmeće se sa smrću kako bi spasio ugrožene aristokrate, a brak je zadovoljstvo koje si ne može priuštiti. Nakon što se Hero vrati u London, on odbija okaljati njezin ugled nastavljanjem njihove veze. No nije računao na njezino odlučno zanemarivanje doličnosti… niti na odluke vlastitog izdajničkog srca.

821.111(73)-3 AMERIČKA KNJIŽEVNOST. ISBN 978-953-218-688-8(tvrdi uvez) Napomena.

rođendan. Jedan od najboljih nogometaša na svijetu Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez našli su se u velikim problemima nakon proslave njenog rođendana. Omiljeni američki TV show zbog skandala na rubu propasti: 'Ellen razmišlja da prekine snimanje' 'Prava je istina da je ona znala što se događa - pa to je njezina emisija!', kaže dobar poznavatelj prilika Karijere holivudskih glumaca optuženih za nasilje na rubu propasti: Za njih nema uloga zbog skandala.

POVEZANE KNJIGE