Na rubu skandala

Na rubu skandala - Feather, Jane | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Feather, Jane
DIMENZIJA
9,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Na rubu skandala.pdf
ISBN
2125475795194

OPIS

Jane Feather, autorica uspješnica New York Timesa vraća se u razdoblje regentstva i donosi strastvenu priču koja čitatelje vodi od opasnih pariških ulica do blještavih londonskih plesnih dvorana. Ledi Hero Fanshawe ignorirala je društvena pravila otkako ju je zaručnikova smrt naučila da radost može biti prolazna. Kad njezin brat nestane u Parizu na vrhuncu vladavine terora, bez oklijevanja se preruši u momka i riskira život da ga pronade – ili se udruži sa slučajnim saveznikom, zagonetnim Williamom Ducasseom, vikontom St. Auberya. I nimalo ne žali zbog upuštanja u strastvenu aferu s opasno naočitim strancem, u sjeni giljotine… Napola Francuz, napola Englez, William je predan svom tajnovitom životu, nadmeće se sa smrću kako bi spasio ugrožene aristokrate, a brak je zadovoljstvo koje si ne može priuštiti. Nakon što se Hero vrati u London, on odbija okaljati njezin ugled nastavljanjem njihove veze. No nije računao na njezino odlučno zanemarivanje doličnosti… niti na odluke vlastitog izdajničkog srca.

... Na rubu afere slučajno smo doznali kako se zabavlja naša politička i poslovna elita, što naši ministri, suci, zastupnici i šefovi javnih poduzeća vole raditi u slobodno vrijeme. Na vidjelo je došla njihova strast za vruću prasetinu, hladne gemište, tamburaše, igraće karte mađarice i vrlo mlade seksualne radnice iz Srbije. Engleski The Times objavio je šokantne podatke nakon kojih se krovna kuća svjetskog nogometa našla na žestokom udaru i na rubu novog skandala.

Da stvar bude gora, nedavno su se razišli s predsjednikom Clemensom Tonniesom nakon skandala vezanog za koronavirus. Kako bi barem dijelom zakrpali dio nagomilanih dugova, klub je najavio mogućnost ... Georgina, jedna od najpoznatijih djevojaka nogometaša na svijetu, proslavila je svoj 27.

POVEZANE KNJIGE