Naša majka zemlja

Naša majka zemlja - Papa Franjo | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Papa Franjo
DIMENZIJA
7,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Naša majka zemlja.pdf
ISBN
3319356837094

OPIS

Knjiga Naša majka zemlja bavi se temom ekološkoga izazova – sabire riječi, tekstove, govore i homilije pape Franje na temu očuvanja stvorenoga svijeta i promicanja dostojanstvenoga života za svakog čovjeka. “Ovo je vrijeme da se ponovno naviknemo moliti uronjeni u prirodu, u kojoj se spontano rađa zahvalnost Bogu Stvoritelju. […] Ovo je vrijeme razmišljanja o našim načinima života […] Trenutak je da prijeđemo, brzo i odlučno, na oblike čiste energije te održive i kružne ekonomije”, kaže Papa. U knjigu nas uvodi predgovor ekumenskoga patrijarha Bartolomeja, koji naglašava suglasje između pravoslavaca i katolika u zaštiti – u svjetlu vjere u Krista – dara stvorenoga svijeta i ljudskoga života, ponajprije u njegovim najkrhkijim i najnezaštićenijim pojavama

Državljanin Austrije koji nikad nije prihvatio talijansko državljanstvo iako je u Italiji proveo cijeli život, bio je vrstan leksikograf ... Sprawdź tłumaczenia 'Majka Zemlja' na język Polski. Zapoznaj się z przykładami tłumaczeń 'Majka Zemlja' w zdaniach, posłuchaj wymowy i przejrzyj gramatykę. Translation of 'La Casa' by Christina Aguilera from Spanish to Serbian.

"Ovo je vrijeme da se ponovno naviknemo moliti uronjeni u prirodu, u kojoj se spontano rađa zahvalnost Bogu Stvoritelju. Knjiga Naša majka zemlja bavi se temom ekološkoga izazova - sabire riječi, tekstove, govore i homilije pape Franje na temu očuvanja stvorenoga svijeta i promicanja dostojanstvenoga života za svakog čovjeka. "Ovo je vrijeme da se ponovno naviknemo moliti uronjeni u prirodu, u kojoj se spontano rađa zahvalnost Bogu Stvoritelju. Knjiga Naša majka zemlja bavi se temom ekološkoga izazova - sabire riječi, tekstove, govore i homilije pape Franje na temu očuvanja stvorenoga svijeta i promicanja dostojanstvenoga života ... „naŠa majka zemlja.

POVEZANE KNJIGE