Naša majka zemlja

Naša majka zemlja - Papa Franjo | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Papa Franjo
DIMENZIJA
9,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Naša majka zemlja.pdf
ISBN
4555579140227

OPIS

Knjiga Naša majka zemlja bavi se temom ekološkoga izazova – sabire riječi, tekstove, govore i homilije pape Franje na temu očuvanja stvorenoga svijeta i promicanja dostojanstvenoga života za svakog čovjeka. “Ovo je vrijeme da se ponovno naviknemo moliti uronjeni u prirodu, u kojoj se spontano rađa zahvalnost Bogu Stvoritelju. […] Ovo je vrijeme razmišljanja o našim načinima života […] Trenutak je da prijeđemo, brzo i odlučno, na oblike čiste energije te održive i kružne ekonomije”, kaže Papa. U knjigu nas uvodi predgovor ekumenskoga patrijarha Bartolomeja, koji naglašava suglasje između pravoslavaca i katolika u zaštiti – u svjetlu vjere u Krista – dara stvorenoga svijeta i ljudskoga života, ponajprije u njegovim najkrhkijim i najnezaštićenijim pojavama

Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 2.II.2021. u 84.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . Knjiga Naša majka zemlja bavi se temom ekološkoga izazova - sabire riječi, tekstove, govore i homilije pape Franje na temu očuvanja stvorenoga svijeta i promicanja dostojanstvenoga života za svakog čovjeka.

POVEZANE KNJIGE