Postoji jedan drugi svijet

Postoji jedan drugi svijet - Frossard,André | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Frossard,André
DIMENZIJA
4,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Postoji jedan drugi svijet.pdf
ISBN
8007675509031

OPIS

U knjizi Postoji jedan drugi svijet André Frossard, autor brojnih bestselera, francuski publicist, novinar i član prestižne Francuske akademije, nadovezuje se na autobiografsku knjigu Bog postoji, ja sam ga susreo, duhovnu ispovijest dramatičnoga obraćenja koja je izazvala veliku svjetsku pozornost. Naime, izvještaj o njegovu naglu obraćenju pobudio je zanimanje mnogih čitatelja koji su željeli znati što se dalje događalo s nekim tko je imao takvo snažno duhovno iskustvo. Stoga autor na ovim stranicama progovara o najvažnijemu događaju svojega života iz nove perspektive, s pozicije zreloga čovjeka i kršćanina, ali i o životu nakon obraćenja koji uključuje i bol zbog smrti vlastite djece. Suočavajući se s osobnim iskustvom patnje, on ne dopušta da ga obuzmu pesimizam i očaj, nego svjedoči živu vjeru u „drugi svijet”. Pišući specifičnim stilom protkanim humorom, daje snažno svjedočanstvo nade ističući kako vjeruje i zna da ljudsko biće dolazi iz ljubavi te da se kroz patnju i smrt toj ljubavi vraća.

To je nevidljivi svijet koji možemo vidjeti samo uz pomoć mikroskopa. Radi se o svijetu atoma, elementarnih i subatomskih čestica, molekula i mikroorganizama. Taj drugi svijet je zbiljski i nepromjenjiv.

U knjizi Postoji jedan drugi svijet André Frossard, autor brojnih bestselera, francuski publicist, novinar i član prestižne Francuske akademije, nadovezuje se na autobiografsku knjigu Bog postoji, ja sam ga susreo, duhovnu ispovijest dramatičnoga obraćenja koja je izazvala veliku svjetsku pozornost. Knjiga francuskog publicista i novinara Andréa Frossarda Postoji jedan drugi svijet dugo je očekivani nastavak svjetske uspješnice, autobiografske knjige Bog postoji, ja sam ga susreo u kojoj je autor ispripovijedao kako je nakon ateističke i socijalističke mladosti doživio iznenadno obraćenje na katoličku vjeru. Tom svojom knjigom, dramatičnom životnom ispovijesti, pobudio je zanimanje brojnih čitatelja diljem svijeta koji su željeli znati što se dalje događalo s nekim tko je ... Upravo o tome piše u svojoj knjizi Postoji jedan drugi svijet, koji je sada dostupan i na hrvatskome jeziku u nakladi Verbuma.

POVEZANE KNJIGE