Postoji jedan drugi svijet

Postoji jedan drugi svijet - Frossard,André | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Frossard,André
DIMENZIJA
11,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Postoji jedan drugi svijet.pdf
ISBN
2141309730894

OPIS

U knjizi Postoji jedan drugi svijet André Frossard, autor brojnih bestselera, francuski publicist, novinar i član prestižne Francuske akademije, nadovezuje se na autobiografsku knjigu Bog postoji, ja sam ga susreo, duhovnu ispovijest dramatičnoga obraćenja koja je izazvala veliku svjetsku pozornost. Naime, izvještaj o njegovu naglu obraćenju pobudio je zanimanje mnogih čitatelja koji su željeli znati što se dalje događalo s nekim tko je imao takvo snažno duhovno iskustvo. Stoga autor na ovim stranicama progovara o najvažnijemu događaju svojega života iz nove perspektive, s pozicije zreloga čovjeka i kršćanina, ali i o životu nakon obraćenja koji uključuje i bol zbog smrti vlastite djece. Suočavajući se s osobnim iskustvom patnje, on ne dopušta da ga obuzmu pesimizam i očaj, nego svjedoči živu vjeru u „drugi svijet”. Pišući specifičnim stilom protkanim humorom, daje snažno svjedočanstvo nade ističući kako vjeruje i zna da ljudsko biće dolazi iz ljubavi te da se kroz patnju i smrt toj ljubavi vraća.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

Njihov izlazak na scenu prethodnog vikenda vjerojatno je bio posljednji u tome sastavu. I s tim povodom. To je jedan način a drugi je jedna površina s drvetom japanske trešnje koje jako lijepo cvjeta i zapravo dosta korisnika želi da ih se pokopa na takav jedan način", kaže Ostrički.

POVEZANE KNJIGE