Proklet

Proklet - Enger, Thomas | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Enger, Thomas
DIMENZIJA
3,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Proklet.pdf
ISBN
8641255601281

OPIS

OBITELJ S TAJNOM. ILI VIŠE NJIH? Kad se pripadnica jedne od najimućnijih švedskih obitelji ne vrati s putovanja u Italiju, njezin očajni suprug potraži pomoć istraživačke novinarke s kojom je studirala. Bivša žena novinara Henninga Juula odmah shvati da je pred njom velika priča… MOŽE LI PODNIJETI NOVU ŽRTVU? U međuvremenu Juul i dalje neumorno pokušava rasvijetliti tragediju u kojoj su Nora i on izgubili sina. No, kad shvati da je i njegova bivša žena u životnoj opasnosti, pokušava pohvatati konce slučaja na kojem radi i pomoći joj. A ISTINU? Spreman je riskirati sve što ima kako bi razriješio mučnu obiteljsku dramu, punu prijevara, laži i – hladnokrvnih likvidacija. No ono što će na koncu otkriti potrest će ga do srži.

Zapravo, ti nisi kriv. Ti si tek slobodan! I zbog te slobode možeš postati i proklet i kažnjen.

1997. došlo je pak do strašne skijaške nesreće u kojoj je život izgubio Michael Kennedy.Imao je 39 godina, nije nosio kacigu i pri padu na skijanju u Aspenu - slomio je vrat i preminuo. pròklēti — (koga, što) svrš.

POVEZANE KNJIGE