Proklet

Proklet - Enger, Thomas | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Enger, Thomas
DIMENZIJA
5,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Proklet.pdf
ISBN
5607131394033

OPIS

OBITELJ S TAJNOM. ILI VIŠE NJIH? Kad se pripadnica jedne od najimućnijih švedskih obitelji ne vrati s putovanja u Italiju, njezin očajni suprug potraži pomoć istraživačke novinarke s kojom je studirala. Bivša žena novinara Henninga Juula odmah shvati da je pred njom velika priča… MOŽE LI PODNIJETI NOVU ŽRTVU? U međuvremenu Juul i dalje neumorno pokušava rasvijetliti tragediju u kojoj su Nora i on izgubili sina. No, kad shvati da je i njegova bivša žena u životnoj opasnosti, pokušava pohvatati konce slučaja na kojem radi i pomoći joj. A ISTINU? Spreman je riskirati sve što ima kako bi razriješio mučnu obiteljsku dramu, punu prijevara, laži i – hladnokrvnih likvidacija. No ono što će na koncu otkriti potrest će ga do srži.

Odnosno, možeš sebe odvesti u prokletstvo i sebi kaznu izreći. I to uvijek činiš kada se otvaraš zlu i grijehu. Sa sobom je u smrt odveo i svoju suprugu Carolyn, a navodno su prebrzo letjeli jer su žurili na jednu svadbu.Zbog lošeg vremena i prebrze vožnje, izgubljena je kontrola nad avionom i on se srušio u ocean.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Written and produced by Atlas Erotika (c) guapogang 2020Slušajte "Proklet" na svim streaming platformama:https://song.link/si/i/1501901588"SVET NA DLANU" alb... Bez djece i obitelji u blizini, ovaj umirovljeni fizičar osjeća se kao 'proklet' zbog samoće koja ga je snašla. Ova dirljiva poruka na prozoru jedne kuće u Engleskoj privukla je pozornost brojnih medija nakon što se otkrilo da iza nje stoji usamljeni udovac. Svojedobno smo svjedočili jednoj analizi podjele Zlatnih kuna Hrvatske gospodarske komore o uspješnosti njihovih dobitnika.

POVEZANE KNJIGE