Duh

Duh - Steel, Danielle | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Steel, Danielle
DIMENZIJA
4,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Duh.pdf
ISBN
9328210294828

OPIS

U svojoj četrdeset i prvoj uspješnici, Danielle Steel stvara očaravajuću priču koja isprepliće dva stoljeća i dva života.Pokraj žene koju voli i uzbudljive londonske karijere, život arhitekta Charlesa Watersona, čini se, savršeno je uravnotežen. Ništa ga u njegovoj ugodnoj svakodnevici neće pripremiti za iznenadni kraj desetogodišnjeg braka – ili neželjeni premještaj u njujorški ured njegove tvrtke. Charlie nema više što izgubiti, uzima odmor i kreće na putovanje po Novoj Engleskoj, u nadi da će se tako izmiriti sam sa sobom.

'Umrla od straha' Majka nije mogla zaspati nakon onoga što je vidjela u krevetiću svoga sina ... Bog je Duh, - Bog je Riječ - (Iv 4,24) i jer smo rođeni od Duha, mi smo također duh ((3,6). I onoga trenutka kada postaneš po krštenju nanovo rođen, Duh Božji dolazi da te obnovi, da se nastani u tvome duhu.

18). „duh" je pronađeno 47 rezultata. Neobično Žena tvrdi da je bila u vezi s duhom i da su trebali imati djecu: 'Ostavila sam ga jer je upao u loše društvo' 2.

POVEZANE KNJIGE