Glad

Glad - Hamsun, Knut | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hamsun, Knut
DIMENZIJA
4,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Glad.pdf
ISBN
9269834929548

OPIS

Glad pisac nije ni nazivao romanom, nego knjigom, odnosno nizom analiza, posve izgrađenom na osobnom iskustvu. Roman je sročen u prvom licu, to lice, mladi i ambiciozni pisac, koji na bolan način doživljava svijet oko sebe i u sebi i istovremeno o njemu priča je bez imena, bez prošlosti i bez budućnosti, prepušten na milost različitim osjećajima, ponajviše osjećaju otuđenosti. On je sasvim u sebi i svom vlastitom prostoru i vremenu, sav u svojoj vlastitosti.

How to use glad in a sentence. glad adj adjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (happy) contento, felice agg aggettivo: Descrive o specifica un sostantivo: "Una persona fidata" - "Con un cacciavite piccolo" - "Questioni controverse" I'm glad to hear that you are coming. Sono contento di sapere che verrai. GLAD PRODUCTS.

Français Contact Us Facebook Youtube glad definition: 1. pleased and happy: 2.

POVEZANE KNJIGE