Moji krzneni superjunaci

Moji krzneni superjunaci - Buđanovac,Nebojša | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buđanovac,Nebojša
DIMENZIJA
4,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Moji krzneni superjunaci.pdf
ISBN
1941326029087

OPIS

Knjiga govori o psima koje sam imao prilike upoznati i s njima dijeliti život. Za mene, psi su najplemenitija stvorenja na ovom svijetu. Cijeli život radim s ljudima, i što više radim s ljudima, to više volim pse. Kao i ljudi, i psi se međusobno razlikuju do nevjerojatnih razmjera. Zato i priče koje ćete pročitati opisuju posve različite karaktere i sudbine pasa. U svakom slučaju, uvjeravam vas u jedno – sve priče iz ove knjige istinite su. Čak i one koje zvuče nevjerojatno i izmišljeno. Svi ključni elementi ovih priča istiniti su. Neki od tih pasa ispisali su zaista duge i nevjerojatne priče, neki puno kraće, ali odlučio sam spomenuti ih sve – barem ih spomenuti. Moji dlakavi superheroji zaslužili su to.

sc. Gordana Buljan Flander, klinički psiholog - psihoterapeut, Ana Raguž, mag.

vapi za zrakom nade s obje strane (kino)ekrana ... Moji krzneni superjunaci 49,00 kn; Zdravlje iz Božje ljekarne 145,00 kn 130,50 kn; Kad djeca obole 30,00 kn; Kontakti. Web narudžbe: +385 51 324 010 Email:[email protected]

POVEZANE KNJIGE