Ostavi me bez daha

Ostavi me bez daha - Malpas, Ellen Jodi | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Malpas, Ellen Jodi
DIMENZIJA
9,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Ostavi me bez daha.pdf
ISBN
5296895580668

OPIS

Ostavi me bez daha Ryan Willis proveo je godine radeći u sigurnosnim službama, vječito na oprezu. Kad se odluči vratiti u monotoni gradić u kojem živi njegova kći, jedino što želi jest zasluženi mir. Međutim, već prvog dana nabasa na novo lice. I to ne bilo kakvo… Hannah Bright tek se doselila, otvorila maleni art shop, a dane provodi u društvu slikarskog kista i platna. I ona je u potrazi za mirom. Ali… Iz posve drugačijih motiva. RYAN JE UVJEREN DA HANNAH S NJIM NE ŽELI PODIJELITI SVOJE MRAČNE TAJNE KOJE JE OČITO VUKU NA DNO. HANNAH JE SVJESNA – ONOG TRENUTKA KAD MU SE POSVE OTVORI, ŽIVOTI ĆE IM SE NAĆI U OPASNOSTI. O autorici – Jodi Ellen Malpas Rođena je i odrasla u Northamptonu, gdje i danas živi s obitelji. Pišući trilogiju “Moj muškarac” kreirala je lik gospodina Jesse Warda, gospodara Zamka. Dočekale su je nevjerojatne reakcije žena diljem svijeta i ubrzo je trilogija “Moj muškarac” postala svjetski izdavački fenomen.

Zato hajde, hajde. Hajde i ostavi me bez daha.

Proces autorizacije podataka odvija se u sklopu T- Com Pay Way sustava zaštićenim SSL sigurnosnim protokolom sa 128-bitnom ... II Jodi Ellen Malpas: Ostavi me bez daha 5489 Težina 750 g Autor Jodie Ellen Malpas Broj Hajde i ostavi me bez daha. Dovedi me u napast, izazovi me.

POVEZANE KNJIGE