Pioniri zračnih borbi

Pioniri zračnih borbi - Foley,Michael | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Foley,Michael
DIMENZIJA
12,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Pioniri zračnih borbi.pdf
ISBN
1484242039784

OPIS

Prvi let braće Wright početkom 20. stoljeća potaknuo je maštu onih koji su željeli letjeti, i u njihovoj zemlji i diljem svijeta. Međutim, u Britaniji ta iskra nije bila dovoljno jaka da zapali vatru. Let se ozbiljnije počeo razvijati u drugim dijelovima Europe, prije svega u Francuskoj. Rani pioniri leta suočavali su se s visokom razinom opasnosti, a mnogi su poginuli pokušavajući ispuniti svoj san. Iako je dizajn zrakoplova nevjerojatno napredovao do početka rata, nesreće su se i dalje redovito događale. Neko vrijeme jednaki je broj pilota ginuo u nesrećama kao i u zračnim bitkama. Ova knjiga zbirka je priča, uvida i činjenica koji pružaju živopisnu sliku događaja iz tog vremena. Kaos koji je pokrenuo Prvi svjetski rat i utrka u razvoju zrakoplova koji će zajamčiti sigurnost domovine prikazani su vrlo rječito, kao i bitke koje su karakterizirale to vrijeme. Stvarnost rata pružila je inženjerima i dizajnerima zrakoplova priliku da testiraju svoju vještinu u najtežem okruženju, te da stalno podižu ljestvicu postignuća. Ova knjiga privući će ljubitelje zrakoplovstva i povjesničare, jer nudi čitatelju sveobuhvatan prikaz prvih dana razvoja leta.

Dodaj-30 % STAKLENI KAVEZ - Kako računala mijenjaju nas ... Novi naslovi u Gradskoj knjižnici su: na dječjem odjelu Bijela mačka Marie Catherine d'Aulnoy, knjiga za mlade je Okno Vlatke Planine, na odjelu beletristike Klaun Jac Hjalmara Bergmana, a na stručno-znanstvenom odjelu Pioniri zračnih borbi: Zračne bitke Prvog svjetskog rata Michaela Foleya. Pioniri zračnih borbi : zračne bitke Prvog svjetskog rata CIP2018-04097 . Pisma na kraju šume CIP2018-04073 .

I svjetski rat (3) Radno vrijeme: ponedeljak-petak 09-15h Adresa: 19.Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica. Žiro račun: 510-210322-59 (CKB banka), PIB: 02197693 PIONIRI ZRAČNIH BORBI - Zračne bitke Prvog svjetskog rata.

POVEZANE KNJIGE