Povijest svijeta

Povijest svijeta - Black,Jeremy | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Black,Jeremy
DIMENZIJA
10,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Povijest svijeta.pdf
ISBN
6634000165964

OPIS

Kroz povijest, ljudska bića pokazala su zapanjujuću sposobnost prilagodbe svojem okruženju. Stvarajući velike gradove, utemeljujući impozantne civilizacije i razvijajući nove načine komunikacije, ostvarili smo zadivljujuća postignuća. U isto vrijeme, ratovi, diskriminacija i siromaštvo otkrivaju mračniju stranu ljudske prirode. Šarajući svijetom od pretpovijesnog razdoblja do modernih dana, profesor Jeremy Black vodi vas na uzbudljivo putovanje našom prošlošću, dodirujući sve teme i oživljujući fascinantnu priču o tome kako smo postali ono što smo danas.

godine. Natjecateljice izbora nisu samo lijepa lica, one su talentirane, teže visokom obrazovanju, aktivne su u humanitarnim akcijama, a svojim stavovima i ponašanjem zavrijeđuju biti ponosnim predstavnicama svoje zemlje. Povijest vjetroelektrana i korištenja energije vjetra seže u doba kada su ljudi prvi puta postavili jedra na brodove i time si omogućili daleka putovanja i isto tako odlučili svoje živote povjeriti u ruke tog nepredvidljivog obnovljivog izvora energije.Može se reći da je na neki način vjetar bio taj koji je pokrenuo eru istraživanja i omogućio prijenos robe i dobara u neslućenim ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Povijest svijeta autora Black,Jeremy.

Mlađe kameno doba Grčke poznato je naročito po nalazima s Krete (zapadnokretske spilje, Faistos, Knosos) i iz Tesalije (Dimini, Sesklo).Oko 3000* uporabom bakra za izradu oruđa, počinje na Kreti eneolitsko doba, a oko 2600* pojava bronce nagovjestila je početak minojske kulture ... Dnevni pregled vijesti i zanimljivosti iz svih dijelova svijeta. Pročitajte što se sve danas događa u svijetu! David Christian, američki povjesničar koji živi u Australiji te je jedan od osnivača Projekta o velikoj povijesti, u knjizi Postanak svijeta obrađuje veliku povijest svega − od Velikog praska do prvih zvijezda, našega Sunčevog sustava, života na Zemlji, dinosaura, Homo sapiensa, poljoprivrede, ledenog doba, carstava, fosilnih goriva, slijetanja na Mjesec i globalizacije. Opis - VELIKA ILUSTRIRANA POVIJEST SVIJETA, sv.

POVEZANE KNJIGE