Bilježnica neizgovorenih stvari

Bilježnica neizgovorenih stvari - Pooley,Clare | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pooley,Clare
DIMENZIJA
8,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Bilježnica neizgovorenih stvari.pdf
ISBN
5289680112814

OPIS

Bilježnica neizgovorenih stvari Svi lažu o svome životu. Što bi se dogodilo da za promjenu počneš govoriti istinu? Julian Jessop, ekscentrični sedamdeset devetogodišnji slikar ovom je rečenicom započeo priču o svojemu životu te ju zapisao u svjetlozelenu bilježnicu koju je zatim ostavio u kafiću u koji zalazi svaki dan. Nakon petnaest godina žalovanja zbog gubitka supruge, on započinje ovaj projekt s ciljem dijeljenja iskrenih priča sa stvarnim osobama koje susrećemo svaki dan. Monica, vlasnica kafića pronalazi ostavljenu bilježnicu, te ponesena Julianovim riječima, ne samo da dopiše priču o sebi, nego odluči pomoći Julianu kako se ne bio osjećao toliko usamljenim. I dok se bilježnica seli iz ruke u ruku, svaka osoba, potaknuta iskrenošću drugih, u nju dopisuje svoje vlastite tajne, a mjesto koje će ih uskoro sve povezati postaje upravo Monicin kafić u kojem svatko od njih pronalazi nove prijatelje, hobi a neki čak i novu ljubav. No kad dođe do neočekivanih otkrića koji će uzdrmati njihovo prijateljstvo, ponukat će ih sve da se zapitaju: temelji li se sve zapravo na jednoj velikoj laži?

Recenzije Bilježnica neizgovorenih stvari - Clare Pooley. 16 siječnja, 2021 16 siječnja, 2021 throneofbookaholic.

Svi lažu o svome životu. Što bi se dogodilo da z... Bilježnica neizgovorenih stvari Clare Pooley kds priće romantična priča znanje.

POVEZANE KNJIGE