Kako radi uspješan prodavač

Kako radi uspješan prodavač - Kalinić, Davor | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kalinić, Davor
DIMENZIJA
4,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako radi uspješan prodavač.pdf
ISBN
4777186950965

OPIS

Knjiga Kako radi uspješan prodavač podijeljena je u tri povezana dijela, odnosno poglavlja, koja zajedno čine jednu prodajno tematsku cjelinu. Poglavlja su: NARAV PRODAJE RAZVOJ PRODAJNIH VJEŠTINA STRATEGIJA TVRTKE Prvo poglavlje Narav prodaje ima širi karakter sa svrhom boljeg razumijevanja svijeta prodaje i njegovih načela. U poglavlju se čitatelja navodi na više promišljanja kako bi utvrdio i unaprijedio shvaćanje o prodaji te u tom svjetlu bolje sagledao vlastitu ulogu i angažman. Drugo poglavlje Razvoj prodajnih vještina , kao središnji i najopsežniji dio knjige ide izravno i konkretno na užu prodajnu edukaciju sa svrhom razvoja prodajnih kompetencija koje će donijeti nove prodajne uspjehe u realnom poslovnom životu. Poglavlje je podijeljeno na devet tema koje su konkret ne i pažljivo odabrane za vas prodavače. U njima se izlažu brojni, vrlo konkretni i primjenjivi postupci. Kako knjiga započinje širim i općim prodajnim sadržajem, na neki način slično i završava. Trećom temom Strategija tvrtke kao posebnim poglavljem završava knjiga. Na kraju se dominantni fokus s osobe kao pojedinca premješta na razinu tvrtke. Dakle, zadnje je poglavlje svojevrsni dodatak, ali je svakako vezan na temu prodaje. Nema nepotrebnog odmaka jer ovo je prije svega knjiga o prodaji. Strategija tvrtke u većoj se mjeri tiče rukovodećeg kadra, uključivši male poduzetnike i obrtnike kako bi bolje razumjeli značenje i zakonitosti tržišnog poslovanja te u konačnici poslovali uspješnije. (Iz Uvoda)

Vještine koje prodavač treba razvijati je moguće naučiti i uvježbati uz…

Kako biti uspješan? Veliko je pitanje koje traži i veliki odgovor, poseban odgovor, naročito danas u ovim vremenima iskušenja, mnogobrojnih govora i govornika, danas kada se ne prima savjet osim od onoga koji nosi diplome završenih fakulteta, seminara, kurseva.

Pitanje je veliko i s njim ne treba žuriti kako se ne bi pogriješilo i nepravedno postupilo.

Biti uspješan prodavač znači imati složenu kombinaciju znanja, vještina i iskustava kombiniranih s disciplinom, radnom etikom i svakodnevnim trudom. Samo tako se mogu očekivati izvrsni rezultati.

Sjajna informacija jest da se veliki broj web trgovina ne trudi pretjerano oko pisanje opisa i dodavanja karakteristika proizvoda - što daje tebi mogućnost da privučeš interes kupca . Kako napraviti blog i postati uspješan blogger. Pronađi savjete, upute, DIY, video instrukcije i korisne članke, kreirane od članova Kako.hr zajednice. Kako prodavač uspijeva biti odličan ? Prodavač sa svojom osobnošću i komunikacijskim vještinama je najbitnija karika prodajnog odjela svakog poduzeća.

POVEZANE KNJIGE