Muško i žensko stvori ih-sv.II

Muško i žensko stvori ih-sv.II - Ivan Pavao II. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ivan Pavao II.
DIMENZIJA
10,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Muško i žensko stvori ih-sv.II.pdf
ISBN
1933285985794

OPIS

Prvi cjelovit hrvatski prijevod ovoga remek-djela, podijeljena u dva sveska, omogućuje nam ulazak u temeljnu viziju Ivana Pavla II. koja današnjemu čovjeku ponovno otkriva srž kršćanskoga navještaja o Bogu koji nas ljubi i čovjeku koji samo u ljubavi pronalazi sama sebe i svoju puninu.

Danas se tzv. gender... I stvori Bog čoveka po obličju svom, po obličju Božijem stvori ga; muško i žensko stvori ih." Sveto Pismo sadrži oko 170 referencija o Bogu kao "Ocu." Po prirodi stvari, neko ne može biti otac osim ako nije muško.

Biskupi o rodnoj ideologiji: Revolucija 'kulture smrti' koja se može pobijediti naviještanjem čovjeka kao Jeste li znali da ova skraćena psovka predstavlja teški grijeh? Krist, Gospodar poniznosti, očituje Istinu samo poniznima, a skriva se od oholih. — Sv. Student Login Administration.

POVEZANE KNJIGE