Bezimena

Bezimena - Herrmann,Elisabeth | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Herrmann,Elisabeth
DIMENZIJA
8,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Bezimena.pdf
ISBN
8482158097239

OPIS

Bezimena Odvjetniku Joachimu Vernauu sve je u životu krenulo putem uspjeha. Oženit će se političarkom u usponu Sigrun von Zernikow i time ne samo pronaći put u berlinsko visoko društvo, već će postati i partnerom u prestižnoj odvjetničkoj tvrtki Sigrunina oca Utza. Međutim, kad se iznenada pojavi jedna stara Ukrajinka koja zatraži od Utza da potpiše misteriozni dokument na ćirilici, fasada čestitosti ugledne obitelji počinje se urušavati. Jer Utz bi tim potpisom trebao potvrditi da je njegova obitelj tijekom Drugog svjetskog rata zapošljavala prisilnu radnicu iz Ukrajine kao dadilju, kako bi ona sada mogla primiti nadoknadu. Utz sve to negira i izbacuje ženu na ulicu. Cijeli incident brzo bi bio zaboravljen, no Ukrajinku nedugo zatim izvlače mrtvu iz kanala Landwehr. Iako Vernau predosjeća da time ugrožava vlastitu budućnost u novoj obitelji, počinje postavljati neugodna pitanja. I ubrzo postaje jasno da von Zernikowi ne skrivaju samo jednu tamnu mrlju na svojoj naizgled čistoj obiteljskoj povijesti.

Voyage K'o da živim s tim Tako trebam te, i dalje boli - Rana što si mi dala kad si htela da te volim K'o da nisam živ, k'o da ništa moje ne postoji Krala si mi mir da bih opet bio duplo gori Breskvica A mene boli, boli me, boli što si pored nje Još ti ime proklinjem, moje nemoj ni da pominješ Translation of 'Bezimena' by Voyage (Војаж) from Serbian to English. Contributions: 1359 translations, 57 transliterations, 4340 thanks received, 1237 translation requests fulfilled for 450 members, 17 transcription requests fulfilled, added 7 idioms, explained 4 idioms, left 688 comments Bezimena Lyrics: Kô da živim s tim, tako trebam te / I dalje boli rana što si mi dala, kad si htela da te volim / Kô da nisam živ, kô da ništa moje ne postoji / Krala si mi mir, da bi opet bio Bezimena.

/Foto: cropix "Bezimena žrtva" Ova epizoda počinje sa guranjem auta u provaliju, u kojoj se nalazi jedan čovjek, prema svemu sudeći - sadašnji Nickov partner. Usput su i zapalili auto, tako da je tijelo bilo izgoreno do neprepoznatljivosti, pa su jedino pomoću zubala mogli identificirat žrtvu, ali i to je malo potrajalo. Bezimena.

POVEZANE KNJIGE