Divlje iskre

Divlje iskre - Gill, Nikita | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gill, Nikita
DIMENZIJA
11,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Divlje iskre.pdf
ISBN
1181697893678

OPIS

Divlje iskre Otkrijte moćnu poeziju koja se obraća svima nama: zbirka pjesama o ljubavi, gubitku i iscjeljenju duše savršena za sve koji vole Rupi Kaur. U ovoj čarobnoj zbirci pjesama, Nikita Gill bez sustezanja istražuje vatru koja gori u svakoj ženi i osjećaje koji počivaju u dubini duše. Junakinje bajki i mitova, mudrost božica i stih koji žari fantastičnom ljepotom – ova iskrena i moćna zbirka eksplozija je ženstvenosti, snage i osobnoga rasta. U ovim stihovima čitatelji će pronaći veličanstvenu energiju iz kakve se rađaju otpor i revolucija.

(0 Recenzija) Napišite recenziju. Dodaj u listu želja Podijeli: Opis; O autoru; Recenzije; Detalji proizvoda; Otkrijte moćnu poeziju koja se obraća svima nama ... »Divlje iskre« bez imalo sumnje su i feministička lirika pri čemu se kroz nekoliko pjesama, posebno u izvrsnoj »Naučena bespomoćnost«, itekako dobro uočava vjekovna uloga žene kao žrtve u svijetu muškaraca prema kojima Gillova, nakon svega što je proživjela, iskazuje priličnu netrpeljivost i nesklonost. divlje iskre - Otkrijte moćnu poeziju koja se obraća svima nama: zbirka pjesama o ljubavi, gubitku i iscjeljenju duše savršenu za sve koji vole Rupi Kaur.

Nikita Gill. Pjesme pobune, vatre i ljepote.

POVEZANE KNJIGE