Kopači

Kopači - Pratchett, Terry | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pratchett, Terry
DIMENZIJA
5,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Kopači.pdf
ISBN
3157264133335

OPIS

Kopači Serijal Bromelijada, remek-djelo Terryja Pratchetta, napokon u hrvatskome prijevodu! Kopači, druga knjiga tuljaka Kopači su drugi dio trilogije Bromelijada. Tuljci su napokon shvatili čemu služi Stvar. Odvest će ih do Floride, a ondje… No upetljaju se ljudi, nužno zlo koje im daje hranu, zaklon i struju. Tuljci su pronašli napušten kamenolom pod obronkom i uselili se. Znali su da će SVE BITI U REDU. Čuli su da dolazi SVIJETLA NOVA ZORA. Naravno, većina tuljaka nikada nije vidjela zoru, ni svijetlu ni neku drugu, a da su je i vidjeli, znali bi da nakon SVIJETLIH NOVIH ZORA obično slijede oblačni dani. S povremenim pljuskovima. I bi tako. Pojavili su se ljudi, odlučili otvoriti kamenolom i sve uprskali. Pobjeći i sakriti se ili braniti svoj novi dom, pitanje je sad. Ne treba zaboraviti da su tuljci brži i pametniji od ljudi. I da imaju skriveno oružje – Zmaja Jekuba, Veliku Zvijer sa zubima. Šuti i radi, i povremeno kaže brrm-brrm. Recenzije “Terry Pratchett vješto spaja profinjeni smisao za humor i izvrsnu priču, istodobno i mudru i bezazleno jednostavnu.” – The School Librarian “Očaravajuće i duhovito.” – The Horn Book “Pametno, duhovito i zabavno.” – Locus “Blago ironična i urnebesno duhovita bajka.” – Harlan Ellison “Terry Pratchett stvorio je zamamnu priču, pustolovnu bajku i elegantnu satiru.” – Lloyd Alexander “Ironična i podrugljiva bajka u kojoj se Terry Pratchett bez dlake na jeziku podruguje navikama i predrasudama našega vremena.” – ALA Booklist

u njemu je živjelo 84 stanovnika. Welcome to the Kopaci google satellite map! This place is situated in Federacija Bosne i Hercegovine, Bosnia and Herzegovina, its geographical coordinates are 44° 0' 6" North, 18° 12' 34" East and its original name (with diacritics) is Kopači. Akumulatorski kopači; Odredi parametre . Sortiraj prema .

Tuljci su napokon shvatili čemu služi Stvar. Odvest će ih do Floride, a ondje… No upetljaju se ljudi, nužno zlo koje im daje hranu, zaklon i struju.

POVEZANE KNJIGE