Kopači

Kopači - Pratchett, Terry | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pratchett, Terry
DIMENZIJA
5,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Kopači.pdf
ISBN
4498782987634

OPIS

Kopači Serijal Bromelijada, remek-djelo Terryja Pratchetta, napokon u hrvatskome prijevodu! Kopači, druga knjiga tuljaka Kopači su drugi dio trilogije Bromelijada. Tuljci su napokon shvatili čemu služi Stvar. Odvest će ih do Floride, a ondje… No upetljaju se ljudi, nužno zlo koje im daje hranu, zaklon i struju. Tuljci su pronašli napušten kamenolom pod obronkom i uselili se. Znali su da će SVE BITI U REDU. Čuli su da dolazi SVIJETLA NOVA ZORA. Naravno, većina tuljaka nikada nije vidjela zoru, ni svijetlu ni neku drugu, a da su je i vidjeli, znali bi da nakon SVIJETLIH NOVIH ZORA obično slijede oblačni dani. S povremenim pljuskovima. I bi tako. Pojavili su se ljudi, odlučili otvoriti kamenolom i sve uprskali. Pobjeći i sakriti se ili braniti svoj novi dom, pitanje je sad. Ne treba zaboraviti da su tuljci brži i pametniji od ljudi. I da imaju skriveno oružje – Zmaja Jekuba, Veliku Zvijer sa zubima. Šuti i radi, i povremeno kaže brrm-brrm. Recenzije “Terry Pratchett vješto spaja profinjeni smisao za humor i izvrsnu priču, istodobno i mudru i bezazleno jednostavnu.” – The School Librarian “Očaravajuće i duhovito.” – The Horn Book “Pametno, duhovito i zabavno.” – Locus “Blago ironična i urnebesno duhovita bajka.” – Harlan Ellison “Terry Pratchett stvorio je zamamnu priču, pustolovnu bajku i elegantnu satiru.” – Lloyd Alexander “Ironična i podrugljiva bajka u kojoj se Terry Pratchett bez dlake na jeziku podruguje navikama i predrasudama našega vremena.” – ALA Booklist

u njemu je živjelo 84 stanovnika. Welcome to the Kopaci google satellite map! This place is situated in Federacija Bosne i Hercegovine, Bosnia and Herzegovina, its geographical coordinates are 44° 0' 6" North, 18° 12' 34" East and its original name (with diacritics) is Kopači. Akumulatorski kopači; Odredi parametre . Sortiraj prema .

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje. V trsju: Kopači autor: Fran Galovi ... Kopači su naseljeno mjesto u Bosni i Hercegovini u opštini Visoko koja pripada entitetu Federacija Bosne i Hercegovine.Na popisu stanovništva 1991.

POVEZANE KNJIGE