Kuća za lutke

Kuća za lutke - Morgan, Phoebe | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Morgan, Phoebe
DIMENZIJA
10,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuća za lutke.pdf
ISBN
5580776404467

OPIS

Kuća za lutke Corinnein život naizgled možda izgleda savršeno, ali nakon tri neuspjela pokušaja umjetne oplodnje, sada ima samo još jednu priliku da dobije dijete. A kad ispred stana pronađe dio kuće za lutke, ima osjećaj da je to znak. Ali kad se počne pojavljivati sve više dijelova kuće, Corinne shvati da su joj itekako dobro poznati. Netko zna za minijaturnog konjića za njihanje i malenu lutku u crvenoj baršunastoj haljini. Netko joj je ušao u kuću… Kako neki stranac može znati toliko o njezinu životu? Koliko dugo je već promatra? I što točno želi…?

Kucica za lutke sa lutkom 2.300 din . Kucica za lutke - My Sweet Home 3.900 din .

Tu je i prostor za igru u vrtu na otvorenom ili na palubi koji se može kretati oko kućice za lutke. Drvena kuća za lutke Raspberry Residence s liftom+ 2 lutke gratis Redovna cijena: 899.00 Kn Akcijska cijena: 719.20 Kn Dodaj u košaricu ... Drvene kućice prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: drvena kućica Ima nešto neodoljivo u kućicama za lutke..

POVEZANE KNJIGE