Kuća za lutke

Kuća za lutke - Morgan, Phoebe | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Morgan, Phoebe
DIMENZIJA
11,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuća za lutke.pdf
ISBN
2513645518337

OPIS

Kuća za lutke Corinnein život naizgled možda izgleda savršeno, ali nakon tri neuspjela pokušaja umjetne oplodnje, sada ima samo još jednu priliku da dobije dijete. A kad ispred stana pronađe dio kuće za lutke, ima osjećaj da je to znak. Ali kad se počne pojavljivati sve više dijelova kuće, Corinne shvati da su joj itekako dobro poznati. Netko zna za minijaturnog konjića za njihanje i malenu lutku u crvenoj baršunastoj haljini. Netko joj je ušao u kuću… Kako neki stranac može znati toliko o njezinu životu? Koliko dugo je već promatra? I što točno želi…?

A kad ispred stana pronađe dio kuće za lutke, ima osjećaj da je to znak. Ali kad se počne pojavljivati sve više dijelova kuće, Corinne shvati da su joj itekako dobro poznati. Kuća na tri kata s dizalom za Barbie lutke do 30 cm tvrtke Woody omogućuje dostupnost svakom katu.

Na Jeftinije.hr aktivno brinemo za sigurnost korisnika i podataka. bff lutke 2-pk 670058. Redovna cijena 139,99Kn .

POVEZANE KNJIGE