Letači

Letači - Pratchett, Terry | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pratchett, Terry
DIMENZIJA
3,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Letači.pdf
ISBN
4421499131608

OPIS

Letači Serijal Bromelijada, remek-djelo Terryja Pratchetta, napokon u hrvatskome prijevodu! Letači, treća knjiga tuljaka Letači su treći dio trilogije Bromelijada. Kad si visok deset centimetara i živiš u svijetu divovskih ljudi, dobra vremena nikad ne traju dugo. Tuljcima je zbilja vrijeme za povratak doma. Tuljci se žele vratiti doma. Dom je negdje gore među zvijezdama, u nekakvom Brodu. A Brod je negdje na nebu, jaaaaakooo visoko, toliko visoko da ne postoji dolje, i strpljivo čeka da tuljke vrati doma. Vratiti se doma zapravo znači otići u Floridu (gdje god to bilo) na lansiranje komunikacijskog satelita (što god to bilo). Smiješan plan. Nemoguć. Ali Masklin to ne zna, pa će ipak pokušati. Prvi je korak uskočiti u novu vrstu kamiona, u kamion s krilima – mlažnjak. A drugi? Treći, tko bi znao?! I tako počinje nevjerojatno putovanje prepuno opasnosti, aviona i graje gusaka. Recenzije “Često bih unedogled čitao iste ulomke oduševljen spoznajom da na svijetu postoji netko toliko duhovit. Pratchett je maestralno, kao malotko dosad, svakidašnje učinio apsurdnim, a apsurd s lakoćom pretvorio u savršenu logiku. Mudre izreke i svakidašnje fraze kod njega imaju snagu zakona fizike.” – The Guardian, Tom Nicoll “Kao i uvijek, Terry Pratchett za glavu je viši od svih ostalih, čak i onih najboljih. Urnebesno je duhovit. I mudar. I ima stila… Sjajno!” – Daily Telegraph “Genijalno duhoviti dijalozi, vrhunci mašte.” – The Times “Genijalna pustolovina koja će vas nasmijati do suza.” – Daily Telegraph “Svijet potpune i očaravajuće fantazije.” – Independent

Kineske zračne snage izvele zračni show unatoč zabrani putovanja. Ovo su gafovi po kojima ćemo pamtiti Milana Bandića ... Letači su se zanimali za tehničko rješenje i troškove tog zahvata, a dobili su informacije da bi se mogao koristiti isti kabel koji sada ide zrakom sa stupa na stup, kao i da troškovi iskopa zemlje i njegova postavljanja podzemno ne bi stajali mnogo novca. Rostovski i volga letači.

Prodajem rostovske letače crne i kovane, volga letače crne i crvene, dva mužjaka čilike u ... 'Letači balonom' ostvarenje su koje slavi opstanak u neprijateljskom okruženju prijetećih kumulusa, visinskih oluja i leda - oni su i povijesna drama te mala psihološka studija o lovcima na dotad nedostižne fenomene. Interakcija glavnih glumaca uspostavlja se trenutačno, usporedo s vrtnjom kazaljki altimetra. Letači balonom - Pilotkinja i meteorolog riskiraju živote u istraživanju nebesa - Pogledajte video i opis za film Letači balonom (The Aeronauts) Izvrsni su letači i vrlo brzo mijenjaju pravac kretanja, toliko brzo da ljudsko oko te manevre i ne stigne pratiti.

POVEZANE KNJIGE