Letači

Letači - Pratchett, Terry | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pratchett, Terry
DIMENZIJA
9,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Letači.pdf
ISBN
8563351127749

OPIS

Letači Serijal Bromelijada, remek-djelo Terryja Pratchetta, napokon u hrvatskome prijevodu! Letači, treća knjiga tuljaka Letači su treći dio trilogije Bromelijada. Kad si visok deset centimetara i živiš u svijetu divovskih ljudi, dobra vremena nikad ne traju dugo. Tuljcima je zbilja vrijeme za povratak doma. Tuljci se žele vratiti doma. Dom je negdje gore među zvijezdama, u nekakvom Brodu. A Brod je negdje na nebu, jaaaaakooo visoko, toliko visoko da ne postoji dolje, i strpljivo čeka da tuljke vrati doma. Vratiti se doma zapravo znači otići u Floridu (gdje god to bilo) na lansiranje komunikacijskog satelita (što god to bilo). Smiješan plan. Nemoguć. Ali Masklin to ne zna, pa će ipak pokušati. Prvi je korak uskočiti u novu vrstu kamiona, u kamion s krilima – mlažnjak. A drugi? Treći, tko bi znao?! I tako počinje nevjerojatno putovanje prepuno opasnosti, aviona i graje gusaka. Recenzije “Često bih unedogled čitao iste ulomke oduševljen spoznajom da na svijetu postoji netko toliko duhovit. Pratchett je maestralno, kao malotko dosad, svakidašnje učinio apsurdnim, a apsurd s lakoćom pretvorio u savršenu logiku. Mudre izreke i svakidašnje fraze kod njega imaju snagu zakona fizike.” – The Guardian, Tom Nicoll “Kao i uvijek, Terry Pratchett za glavu je viši od svih ostalih, čak i onih najboljih. Urnebesno je duhovit. I mudar. I ima stila… Sjajno!” – Daily Telegraph “Genijalno duhoviti dijalozi, vrhunci mašte.” – The Times “Genijalna pustolovina koja će vas nasmijati do suza.” – Daily Telegraph “Svijet potpune i očaravajuće fantazije.” – Independent

g., a nastaje ukrštanjem Tümlera ne prevrtača i Almond letača sa crno i crveno tigrastim letačem. Američki letači - Dva brata upuštaju se u fantastičnu avanturu koja će zauvijek obilježiti njihove živote - Pogledajte video i opis za film Američki letači (American Flyers) Letači. Serijal Bromelijada - Treća knjiga tuljaka Cijena: 69,00 kn: Dodaj u košaricu .

dva rukometna bisera Dvojac budućnosti: Golužini letači u Riju 2016. mogu do zlata ... Novi show PRVI SVEMIRSKI LETAČI za djecu i odrasle posvećen je kozmonautima / astronautima koji su se među prvima vinuli u Svemir.

POVEZANE KNJIGE