Naša zemlja

Naša zemlja Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Naša zemlja.pdf
ISBN
6418192954022

OPIS

Naša zemlja Kako nastaju kontinenti? Što se događa pri vulkanskoj erupciji? Što su zapravo oblaci?U ovoj ćeš knjizi naći odgovore na ova i još mnogo drugih pitanja! Ovdje možeš istražiti savane i oceane te se otisnuti na putovanje kroz povijest naše Zemlje. Susrest ćeš divove pradavnih vremena, saznati sve o prirodnim pojavama te naučiti kako nastaju vremenske prilike.Naći ćeš i dugo iščekivane odgovore na pitanja o tome kako izgleda unutrašnjost Zemlje! Sve to otkrit će ti zanimljivi tekstovi i više od 250 slika. Otkrij svijet!sadrži provjeru znanja lako razumljivi tekstovi te brojne fotografije i ilustracije prijedlozi aktivnosti s idejama za pokuse i ispitivanja stručne informacije u rubrici informativni kutak za djecu od 10 do 14 godina

davno sam gledao dva dobra dokumentarca Age of stupid 09 i Home 09 Pročitajte opis za emisiju na Plava vinkovačka - Naša zemlja - Naša budućnost - studijska emisija (R) Naša majka Zemlja : kršćansko čitanje ekoloških izazova Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

Jurići danas. Poljoprivredni kapacitet i obradive površine u selu Jurići su neiskorišteni jer je stanovništvo izbjeglo za vrijeme ratnih zbivanja te nikada nisu ostvareni uvjeti za održivi povratak.

POVEZANE KNJIGE