Naše tijelo: Organi, tjelesni sustavi, funkcije

Naše tijelo: Organi, tjelesni sustavi, funkcije Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Naše tijelo: Organi, tjelesni sustavi, funkcije.pdf
ISBN
8568057692418

OPIS

Naše tijelo: Organi, tjelesni sustavi, funkcije Od čega se sastoji naša krv? Zašto se naježimo? Kako radi pamćenje? Želiš li saznati odgovore na ta i mnogo, mnogo drugih pitanja, dovoljno je otvoriti ovu knjigu! Zanimljivi tekstovi i više od 250 fotografija otkrit će ti sve o tvome tijelu. Tu ćeš saznati kako mozak misli ili kako radi srce. Naučit ćeš kako funkcioniraju krvni optok i mišići, zašto moramo spavati i kako se naš obrambeni sustav bori protiv bolesti. Znaš li zašto imamo dvije nosnice? Otvori i pogledaj!sadrži provjeru znanja lako razumljivi tekstovi aktivnosti s idejama za pokuse i istraživanja informativni okviri sa znanstvenim spoznajama za djecu od 10 do 14 godina

Najvažnije je postići ravnotežu vode u organizmu pri kojoj će svi tjelesni sustavi raditi optimalno. To ćemo najbolje postići ako znamo kako naše tijelo doista funkcionira. Naše tijelo: Organi, tjelesni sustavi, funkcije.

Bez obzira na doba godine, naše tijelo treba vodu za normalno funkcioniranje, kako tjelesno tako i mentalno. A budući da svako ulje ima određenu frekvenciju, a naši organi i tjelesni sustavi te hranjive tvari potrebne za održavanje optimalnog zdravlja imaju svoje specifične frekvencije, električni afinitet ulja prema tim komponentama naše će se tijelo poboljšati i podržavaju ove organe i tjelesne sustave i pomoći će u asimilaciji hranjivih ... Konačno, svi se možemo rećistari, poput njega ili ne. Ali sada znamo kako usporiti taj proces, čak i na staničnoj razini.

POVEZANE KNJIGE