Slavljenica

Slavljenica - Douglas,Penelope | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Douglas,Penelope
DIMENZIJA
7,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Slavljenica.pdf
ISBN
1636575912299

OPIS

Slavljenica ˝On me je primio kada nisam imala kamo otići. On me ne iskorištava, ne povrjeđuje i ne zaboravlja na mene. Ne odnosi se prema meni kao da sam nitko i ništa, ne uzima me zdravo za gotovo i ne čini me nesigurnom. Sjeti me se, smije se sa mnom, gleda u mene. Sluša me, štiti, vidi me. Osjećam njegov pogled na sebi tijekom doručka za blagovaonskim stolom, a srce mi brže zakuca kada ga čujem na prilazu pri povratku s posla. Moram to zaustaviti. Ne smije se dogoditi. Sestra mi je jednom zgodom rekla da ne postoji dobar muškarac, a ako pronađeš kojega, vjerojatno nije dostupan. Samo Pike Lawson nije onaj koji je nedostupan. Ja sam takva˝.

Svaštara VIDEO: Pripremili joj eksplicitno iznenađenje za rođendan! 16:52 17.01.2013 Svaštara. Zvijezde Izvol'te par fotki koje će vam uljepšati ponedjeljak. Slavljenica Damira Gregoret: Rođendan provodim na Markovu trgu, a navečer slavim uz drage ljude 05.09.2019 11:09.

99,00 kn 79,20 kn ˝On me je primio kada nisam imala kamo otići. On me ne iskorištava, ne povrjeđuje i ne zaboravlja na mene. Slavljenica Niko se i ne sjeća tvoje prošlosti.

POVEZANE KNJIGE