Čudesni svijet vila

Čudesni svijet vila Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Čudesni svijet vila.pdf
ISBN
6013862364167

OPIS

Čudesni svijet vila Pomoću priloženog štapića za struganje uklonite dio po dio crnog površinskog sloja. Ispod se kriju raskošni vrtovi, slatke ptičice i tropsko cvijeće i čekaju da ih otkrijete. Dopustite šarenim linijama i mnogo brojnim motivima da vas povedu u istraživačku pustolovinu. Sami odlučite kako će izgledati gotov crtež. Odaberite između toga da:uklonite površinski sloj sa svih površina i uzoraka uklonite površinski sloj samo s pojedinih, odabranih detalja budite kreativni i sami na željenim mjestima postavite, uzorke, linije i točkeStvorite 12 jedinstvenih umjetnička djela i opustite se uz uživanje u bojanju na ovaj uistinu poseban način.

Tomislav Petranović, nacionalni je prvak baleta HNK u Zagrebu, a u Orašaru ... Izložba Čudesni svijet nadnaravnih bića iz tradicijskih vjerovanja Podravine oživljava mitove koji su dio pučke predaje Podravine unutar tipičnih podravskih krajolika i tradicionalne ruralne arhitekture. Autorica je u višemjesečnom radu pokušala obuhvatiti sva godišnja doba, a snimanja je radila diljem Podravine od repaških i ... Modeli Ana Laura Kapetanović, Claudia Antičević i mlada Vendi Vidaković, zakoračile su u čudesni svijet baleta Orašar te su, poput oživljenih lutki, zavirile iza kulisa jednog od najljepših kazališta u Europi.

U pravilu se radi o skupini neškolovanih umjetnika, slikara i kipara koji se od pukog amaterizma razlikuju upravo izrazitom senzibilnošću i poetičnošću unutar svojih ... vodena vila i jedan čudesni slikar. Sir Joseph Noel Paton mirno življaše vila jedna na dnu jezerca u bistroj vodi hladnoj a onda sunce zasja, na površinu vilu izmami pazi, bjeloputa vilo vodena, sunce to što grije i opeći zna opako vila: ono što grije i opeći može, ponekad ... Čudesni Svijet Papira je na Facebooku.

POVEZANE KNJIGE