Glava u balunu

Glava u balunu - Pisac,Serezlija,Ana | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pisac,Serezlija,Ana
DIMENZIJA
8,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Glava u balunu.pdf
ISBN
8911034787012

OPIS

Glava u balunuRoman “Glava u balunu” govori o djeci koja duboko proživljavaju odsutnost očinske figure. Priča je to o dječačkom prkosu koji jedanaestogodišnjaka odvlači na ulicu, ali i o iskonskoj čežnji za čistim, neporočnim djetinjstvom koje se događa onda kada se brod vrati u luku, odnosno kada se dijete vrati pod siguran krov pridržan jakim stupovima – ocem i majkom. Osim toga roman će nas podsjetiti na to koliko vrijedi pravo prijateljstvo te kako se istinski može voljeti balun.

Jugo juži, glava u balunu! Pogledajte fotogaleriju današnje Šibenske špice klikom na fotografiju. Komentiraj komentara Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi. Glava u balunu Hrvatska, 2019., 12 min.

Talijanski trener Paolo Tramezzani brzo je pokazao, odmah u prigodi dviju startnih utakmica, kako zna svoj zanat, pa se može zaključiti da je on bitno osvježenje na klupi Hajduka, ... HRT: HRT prikazuje Glava u balunu. U Saboru klanje kroz gusto granje, dijelile su se i drapale uputnice za psihijatriju, Šeks se s Bebićem dokačio riječima 'Nisam ja tebi Šeks', Mance je Jovanovića tužio mami i medijima zbog deranja u restoranu, a Dnevnik javlja da u Splitu i drugim dalmatinskim gradovima 'gori nebo, zemlja i more od baklji i slavlja' Kako san se zaposlila u srid obracunskog razdoblja radila san samo 30 sati i dobila placu za koju bi na Firulama radila po miseca tako da san happy.

POVEZANE KNJIGE