Ostaci sadašnjosti

Ostaci sadašnjosti - Weber Damjanić, Karmen | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Weber Damjanić, Karmen
DIMENZIJA
9,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Ostaci sadašnjosti.pdf
ISBN
4142957402525

OPIS

Ostaci sadašnjosti Koliko nam iznenađenja može donijeti život! U ovoj knjizi susreće se i isprepleće mnogo ljudskih priča i mnogo života; ne samo tri! Različiti poput prstiju na ruci, a opet jednako toliko isti,kroje oni,poput čipke, svoje zajedničko predivo, ne znajući uvijek što čine i koliko djeluju jedni na druge. Treći roman Karmen Weber Damjanić iznimno je slojevita priča ispričana preko triju linija, triju žena koje se ne poznaju, ali čiji se putovi u jednom trenutku ukrštaju i prepleću. Priča je to o različitim životnim putovima, ali i o traženju istoga cilja – ljubavi, primarno prema sebi, tj. prihvaćanju sebe, a onda i o ljubavi prema drugome.

Evo kako! U zagrebačkom Hugo baru održano je predstavljanje knjige 'Ostaci sadašnjosti' autorice Karmen Weber Damjanić, a glavne gošće bile su tri dobro poznate dame s naše javne scene - glumica Bojana Gregorić Vejzović, voditeljica Antonija Stupar Jurkin i fitness trenerica Renata Sopek. Romani Karmen Weber Damjanić. Sviđa mi se: 802 · 16 govori o ovome.

Kromanjonac − Digitalna rekonstrukcija glave. ...

POVEZANE KNJIGE