Ostaci sadašnjosti

Ostaci sadašnjosti - Weber Damjanić, Karmen | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Weber Damjanić, Karmen
DIMENZIJA
5,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Ostaci sadašnjosti.pdf
ISBN
8882805649316

OPIS

Ostaci sadašnjosti Koliko nam iznenađenja može donijeti život! U ovoj knjizi susreće se i isprepleće mnogo ljudskih priča i mnogo života; ne samo tri! Različiti poput prstiju na ruci, a opet jednako toliko isti,kroje oni,poput čipke, svoje zajedničko predivo, ne znajući uvijek što čine i koliko djeluju jedni na druge. Treći roman Karmen Weber Damjanić iznimno je slojevita priča ispričana preko triju linija, triju žena koje se ne poznaju, ali čiji se putovi u jednom trenutku ukrštaju i prepleću. Priča je to o različitim životnim putovima, ali i o traženju istoga cilja – ljubavi, primarno prema sebi, tj. prihvaćanju sebe, a onda i o ljubavi prema drugome.

Kako su se ovi moderni ljudi širili diljem Euroazije, oni su u velikoj mjeri zamijenili druge vrste s kojima su se susretali, kao što su neandertalci i denisovci. Bojana Gregorić Vejzović na predstavljanju knjige Ostaci sadašnjosti Karmen Weber Damjanić Hvala draga Ana Poljak na komentaru knjige "Ostaci sadašnjosti " ️. Draga Karmen, Prošlog tjedna završila sam čitanje tvoje najnovije knjige.

Kako puno čitam, usudim se reći da si opisala prekrasne priče o tri žene, toliko različite ali u osnovi duhovnošću prožete i povezane. Nesvakidašnji roman 'Ostaci sadašnjosti' predstavljen je u Zagrebu. Satkan kao neiscrpno vrelo životnih priča i ljubavi kao smisla ljudskog postojanja već pri prvom susretu zaokupio je pažnju brojnih ljubitelja književnosti i osvojio je srca brojnih poznatih dama.

POVEZANE KNJIGE