Putujući cirkus

Putujući cirkus - Gay , Marie-Louise | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gay , Marie-Louise
DIMENZIJA
12,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Putujući cirkus.pdf
ISBN
1667829116750

OPIS

Putujući cirkus Avanturistički roman za djecu kojem se radnja u najvećem dijelu odvija u Hrvatskoj. Braća Charlie i Max s roditeljima iz kanadskog Montreala kreću na drugi kraj svijeta i nakon slijetanja zrakoplova u Veneciji, za njih počinje prava pustolovina. Preko Italije i Slovenije, ovog puta cestom, stižu u njima egzotičnu zemlju Hrvatsku, gdje ih brojni neobični doživljaji povremeno podsjećaju na pravi cirkus… Roman su u koautorstvu napisali kanadski autori David Homel i Marie-Louise Gay, svjetski poznata ilustratorica, koja ga je obogatila i živopisnim ilustracijama.

Komentara: 4. Rušenje nelegalnog objekta na vrhu Kopaonika, tog simbola korupcije, za novog ministra građevinarstva bio bi veći uspeh od svega što će za njegovog mandata biti izgrađeno.

Čini se da su autori Mari-Luiz Gej i Dejvid Homel jednim putovanjem otvorili teme koje su „tabu ... > Putujući cirkus. Približavamo se kraju grupne faze fudbalske Lige šampiona.

POVEZANE KNJIGE