Vile i kraljevine-crtanje jednostavno i brzo

Vile i kraljevine-crtanje jednostavno i brzo PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Vile i kraljevine-crtanje jednostavno i brzo.pdf
ISBN
2601265221449

OPIS

Vile i kraljevine-crtanje jednostavno i brzo Jednostavnim koracima nacrtat ćeš prekrasne crteže: lijepu kraljevnu, raskošan dvorac, magičan prsten i još puno toga. Knjiga sadrži više od 30 motiva različitih kraljevni i vila za precrtavanje. Osim toga, u knjizi ćeš pronaći 16 podloga koje možeš nadopuniti samostalno nacrtanim vilama i kraljevnama i obojiti po vlastitoj želji.

What a life , when all around some friends and they do not count ... Sile osovine su napale Jugoslaviju 6. aprila i brzo je okupirali stvorivši na njenom zapadnom delu marionetsku Nezavisnu Državu Hrvatsku pod vlašću ustaša, kojoj su pripojile Bosnu i Hercegovinu.

aprila i brzo je okupirali stvorivši na njenom zapadnom delu marionetsku Nezavisnu Državu Hrvatsku pod vlašću ustaša, kojoj su pripojile Bosnu i Hercegovinu. Srbija je okupirana od nemačkih trupa, pri čemu su njeni severni delovi pripojeni Mađarskoj, a istočni i... II►tlakomjer, digitalni zglobni, brzo i jednostavno mjerenje, novo !!! Novo i nekorišteno OSOBNO PREUZIMANJE U NOVOM ZAGREBU.

POVEZANE KNJIGE