Zamolite svoje anđele

Zamolite svoje anđele - Daniel, Alma, Wyllie, Timothy, Ramer, Andrew | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Daniel, Alma, Wyllie, Timothy, Ramer, Andrew
DIMENZIJA
9,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Zamolite svoje anđele.pdf
ISBN
5019391500654

OPIS

Zamolite svoje anđele Mnoge knjige govore o susretima ljudi i anđela. Brojne su i one koje govore o povijesti anđela, o njihovom prisustvu u slikarstvu i književnosti. Ova je knjiga drugačija. Naučit će vas kako da se družite i razgovarate sa svojim anđelima. Anđeli su oduvijek s nama, prisutni su u svakoj kulturi i u mnogim religijama. Knjiga “Zamolite svoje anđele” živo bilježi kako nam se anđeli danas približavaju na sasvim novi način, povezujući naš fizički svijet sa svojom čistom duhovnom energijom. Autori nam kroz vlastita iskustva vođenja anđeoskih radionica i povijesne zapise pokazuju kako se uz anđeosku pomoć možemo povezati s vlastitim unutarnjim svijetom i ostvariti naše ciljeve, bez obzira radi li se o boljim odnosima, iscjeljivanju ili o odvikavanju od raznih ovisnosti. Da biste se lakše povezali s anđeoskim energetskim poljem i da biste se družili i razgovarali sa svojim anđelima, naučit ćete pet jednostavnih koraka procesa Milost te razne vježbe, meditacije i vizualizacije. Ovaj će vas dragi vodič upoznati s duhovitošću, mudrošću i toplim prijateljstvom koje proizlazi iz druženja s anđelima, jer oni su ulaz u Božansko u nama samima.

4. Čudna kašnjenja ili mehanički kvarovi Zamislite kako nežno tonete u dubinu vlastitog bića, nošeni oblakom zlatne svetlosti, sve dok se ne spustite na jedno divno mesto.

Anđeli ionako nikada neće napraviti nešto što nije u skladu s nečijom slobodnom voljom pa ste sigurni da se ne miješate u nečije izbore na razini duše. Arhanđeo Rafael moćan je iscjelitelj, zamolite ga pomoć kad ju trebate! Zamolite svoje anđele.

POVEZANE KNJIGE