Zamolite svoje anđele

Zamolite svoje anđele - Daniel, Alma, Wyllie, Timothy, Ramer, Andrew | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Daniel, Alma, Wyllie, Timothy, Ramer, Andrew
DIMENZIJA
7,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Zamolite svoje anđele.pdf
ISBN
9228936577993

OPIS

Zamolite svoje anđele Mnoge knjige govore o susretima ljudi i anđela. Brojne su i one koje govore o povijesti anđela, o njihovom prisustvu u slikarstvu i književnosti. Ova je knjiga drugačija. Naučit će vas kako da se družite i razgovarate sa svojim anđelima. Anđeli su oduvijek s nama, prisutni su u svakoj kulturi i u mnogim religijama. Knjiga “Zamolite svoje anđele” živo bilježi kako nam se anđeli danas približavaju na sasvim novi način, povezujući naš fizički svijet sa svojom čistom duhovnom energijom. Autori nam kroz vlastita iskustva vođenja anđeoskih radionica i povijesne zapise pokazuju kako se uz anđeosku pomoć možemo povezati s vlastitim unutarnjim svijetom i ostvariti naše ciljeve, bez obzira radi li se o boljim odnosima, iscjeljivanju ili o odvikavanju od raznih ovisnosti. Da biste se lakše povezali s anđeoskim energetskim poljem i da biste se družili i razgovarali sa svojim anđelima, naučit ćete pet jednostavnih koraka procesa Milost te razne vježbe, meditacije i vizualizacije. Ovaj će vas dragi vodič upoznati s duhovitošću, mudrošću i toplim prijateljstvom koje proizlazi iz druženja s anđelima, jer oni su ulaz u Božansko u nama samima.

Ova je knjiga drugačija. Naučit će vas kako da se družite i razgovarate sa svojim anđelima.

marica Draga moja MArice, Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. Zamolite svoje anđele da vam pomognu da razumijete osjećaj kako biste mogli djelovati u skladu s tim i ostati sigurni u svakom trenutku. Ove vrste upozorenja namijenjena su da vam pomognu, a ne da vas preplaše.

POVEZANE KNJIGE