Znam što crtam-crtanje jednostavno i brzo

Znam što crtam-crtanje jednostavno i brzo Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Znam što crtam-crtanje jednostavno i brzo.pdf
ISBN
3671516080239

OPIS

Znam što crtam: crtanje – jednostavno i brzo Jednostavnim koracima nacrtat ćeš prelijepe crteže: slatkog psića, ukusan sladoled, super helikopter i još puno toga. Knjiga sadrži više od 30 različitih motiva za precrtavanje. Osim toga, u knjizi ćeš pronaći 16 podloga koje možeš nadopuniti samostalno nacrtanim motivima i obojiti po vlastitoj želji.

Ne zbog straha od korone, nego zbog straha da joj nisam slučajno prenio taj virus. Gastro blogerica najavila je i da joj je ova kuharica, koja se bavi svakodnevnim jelima u nešto drugačijim inačicama, tek prva u nizu. Rad Nastasje Chiare Petrić, kuharice i gastro blogerice koja se krije iza bloga i Instagram profila Chiarin tanjurić, pratimo već zbilja dugo.Njezini su recepti mahom jednostavni, izvedivi, puni povrća i zanimljivi, a osim njih, u svoj sadržaj često ... -Istina je.

Da biste uspeli u dijeti na duže staze, promenili stare navike i uveli nove potrebno je mnogo […] S druge strane, možemo obećati da će 1. ožujka biti ukidanje mjera, a onda se dogode situacije koje to demantiraju i to jednostavno ne možete ispuniti.

POVEZANE KNJIGE