Zovem u vezi posla

Zovem u vezi posla - Đuderija, Boba | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Đuderija, Boba
DIMENZIJA
6,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Zovem u vezi posla.pdf
ISBN
6760039746987

OPIS

Zovem u vezi posla Prošlost i sadašnjost, stvarnost i sjećanja, ustaše i partizani, lijevo i desno, podobni i nepodobni, kako preživjeti u svijetu u kojem se ne snalazimo, u kojeg se ne uklapamo, koji nas potapa čim podignemo glavu iznad površine?Ova knjiga je koloplet vedrine i gorčine, iskustva pisca, tj. spisateljice, ali i majke, „vesele raspuštenice“, kćeri i sestre, nezaposlene smušenjakinje koja pokušava u svemu pronaći dobro, dok je zlo ne tresne posred lica. Sve priče, crtice, pa čak i „statusi“ s najpoznatije društvene mreže, predstavljaju potragu, prije svega, za smijehom. Ovaj autentični hit potražite prvo kod nas, a onda i u svim boljim knjižarama u svim boljim gradovima.

Isporuka dostavljačkom službom koja pokriva veći dio Hrvatske.Za mali dio hrvatskog teritorija koji nije pokriven uslugom dostavljačke službe (pojedini otoci) koriste se usluge Hrvatske pošte (troškovi za taj tip isporuke su 22 kn za iznose narudžbe do 200 kuna, 25 kn za narudžbe do 500 kuna ... Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. Boba Đuderija: Zovem u vezi posla: 120.00 kn 90.00 kn: Prošlost i sadašnjost, stvarnost i sjećanja, ustaše i partizani, lijevo i desno, podobni i nepodobni, kako preživjeti u svijetu u kojem se ne snalazimo, u kojeg se ne uklapamo, koji nas potapa čim podignemo glavu iznad površine? Ova knjiga je koloplet vedrine i gorčine, iskustva ... Uz puno smijeha promovirana je nova knjiga 'Zovem u vezi posla' splitske autorice Bobe Đuderije na terasi hotela Bellevue. U atipičnom ambijentu, do posljednjeg mjesta ispunjenom štekatu opušteno, lepršavo, a istovremeno i britko i ozbiljno uz autoricu su govorili Alida Bremer, Dragan Ogurlić, Predrag Lucić i Edi Matić. Zovem u vezi posla Slobodanka Boba Đuderija objavila je novu knjigu priča pod naslovom „Zovem u vezi posla" u izdavačkoj kući Adamić.

Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama. Prošlost i sadašnjost, stvarnost i sjećanja, ustaše i partizani, lijevo i desno, podobni i nepodobni, kako preživjeti u svijetu u kojem se ne ... Zovem u vezi posla - Prošlost i sadašnjost, stvarnost i sjećanja, ustaše i partizani, lijevo i desno, podobni i nepodobni, kako preživjeti u svijetu u kojem se ne snalazimo, u kojeg se ne uklapamo, koji nas potapa čim podignemo glavu iznad površine? Ova knjiga je koloplet vedrine i gorčine, iskustva pisca, tj.

POVEZANE KNJIGE