Zovem u vezi posla

Zovem u vezi posla - Đuderija, Boba | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Đuderija, Boba
DIMENZIJA
9,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Zovem u vezi posla.pdf
ISBN
8644651448223

OPIS

Zovem u vezi posla Prošlost i sadašnjost, stvarnost i sjećanja, ustaše i partizani, lijevo i desno, podobni i nepodobni, kako preživjeti u svijetu u kojem se ne snalazimo, u kojeg se ne uklapamo, koji nas potapa čim podignemo glavu iznad površine?Ova knjiga je koloplet vedrine i gorčine, iskustva pisca, tj. spisateljice, ali i majke, „vesele raspuštenice“, kćeri i sestre, nezaposlene smušenjakinje koja pokušava u svemu pronaći dobro, dok je zlo ne tresne posred lica. Sve priče, crtice, pa čak i „statusi“ s najpoznatije društvene mreže, predstavljaju potragu, prije svega, za smijehom. Ovaj autentični hit potražite prvo kod nas, a onda i u svim boljim knjižarama u svim boljim gradovima.

Na predstavljanju uz autoricu sudjeluju Alida Bremer, Dragan Ogurlić, Predrag Lucić i Edi Matić. - Prošlost i sadašnjost, stvarnost i sjećanja, ustaše i partizani, lijevo i desno, podobni i nepodobni, kako preživjeti u svijetu u kojem se nalazimo, u kojeg ... Knjiga "Zovem u vezi posla" potraga je za smijehom.

Na predstavljanju uz autoricu sudjeluju Jasenka Alić-Tadić i Dragan Ogurlić.. Novouređeni Ogranak Trsat Gradske knjižnice Rijeka u niskom startu već neko vrijeme iščekuje ... Boba Đuderija, splitska spisateljica i autorica knjige "Zovem u vezi posla" svojim gostovanjem u opatijskoj Knjižari Adamić obilježit će opatijsko izdanje manifestacije Dani Adamića… Opatija - Gastro dobrodošlica povodom Adamićevih dana održat će se večeras, 24.

POVEZANE KNJIGE