Zračni znakovi

Zračni znakovi - Baloh, Karin | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baloh, Karin
DIMENZIJA
6,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Zračni znakovi.pdf
ISBN
6810533165584

OPIS

Zračni znakovi Ovdje ćete naći pripovjedače i komunikatore zodijaka (Blizanci, Vaga i Vodenjak). Ako vam treba nešto napisano ili rečeno, pitajte zračni znak. Ideje se materijaliziraju iz zraka za njih. Ti ljudi su poput zraka koji udišemo, uvijek se kreće i mijenja. Baš kad pomislimo da ih poznajemo, oni se ponovno promijene. Veoma su društveni ti zračni znakovi. Ako se vaša zabava čini dosadnom, nema boljeg od zračnog znaka da popuni tišinu riječima

Kad su u dobrom raspoloženju, ustrajni su i nesalomljivi, no kad ih ulovi kriza postaju negativni, anksiozni i pesimistični. Neophodno im je odvojiti vrijeme za sebe, no pritom su skloniji teškim mislima. Razdijeljen je na dvanaest znakova, od po 30 stupnjeva svaki.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Točnije jednom od četiri elementa kojem tvoj znak pripada: vodi, vatri, zraku ili zemlji. Doista, prema astrolozima, vjerojatnije je da će znakovi rak, škorpion i ribe, čiji je element voda, kao i zemljani znakovi bik, djevica i jarac, održati dobre dugoročne veze jer traže emocionalnu stabilnost. Zračni znakovi (Blizanac, Vaga, Vodenjak) Preporučeno je nagomilanu mentalnu energiju kanalizirati kroz pisanje dnevnika ili snimanje bloga, a bitno je i da posebno obratite pažnju na to što čitate, slušate i izgovarate.

POVEZANE KNJIGE