Čvorovi prijepora, jezici i znakovi tradicije

Čvorovi prijepora, jezici i znakovi tradicije - Czerwinski, Maciej | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Czerwinski, Maciej
DIMENZIJA
7,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Čvorovi prijepora, jezici i znakovi tradicije.pdf
ISBN
9183022514971

OPIS

Čvorovi prijepora, jezici i znakovi tradicijeNa tragu svojih teorijskih i istraživačkih polazišta autor izlaže niz u literaturi i povijesnome gradivu utemeljenih i originalnih interpretacija. Svjež metodološki pristup i zanimljivi uvidi u raznolike aspekte hrvatske baštine i kulture ovu knjigu poljskoga znanstvenika čine poticajnom ne samo za domaću kroatistiku nego i za čitavu mrežu povijesnih i teorijskih disclipina. Čvorovi prijepora, jezici i znakovi tradicije nije pisana strogom književnopovijesnom metodologijom , već je izvorna esejistička analiza koja se temelji na opsežnoj literaturi i promišljanju problema.

- Lokacija: Knjižnica Metel Ožegović - Varaždin Moj račun. Prijava Registracija Zaboravljena lozinka.

Jezici i znakovi tradicije Maciej Czerwiński 38.500,00 11.100,00 17 Alfa d.d. Đuro Sudeta - pejzažni i kršćanski motivi u pjesmama i Moru Melanija Ivezić Talan 46.000,00 16.649,00 18 Arheološki muzej Narona AUGUSTEUM NARONITANUM.

POVEZANE KNJIGE