Fotomonografija Rijeka – Luka različitosti

Fotomonografija Rijeka – Luka različitosti PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Fotomonografija Rijeka – Luka različitosti.pdf
ISBN
8237827273399

OPIS

Fotomonografija Rijeka – Luka različitosti Nova fotomonografija „Rijeka Luka različitosti“ (siječanj 2020.) obuhvaća 326 fotografija 13 najboljih riječkih fotoreportera te dokumentarističko-umjetnički pregled najvažnijih riječkih lokacija i zbivanja. Uključuje i snimanja dronom, iz aviona i pod morem. Izdanje je trojezično, hrvatsko-englesko-talijansko. Sadržaj fotomonografije strukturiran je po temama, kultura-povijest-identitet-EPK2020-život grada. Monografija je pripremljena i u svrhu promocije Grada Rijeke kao Europske prijestolnice kulture u godini Rijeke EPK2020 i Hrvatske kao predsjedatelja Vijeća Europe.

Sadržaj fotomonografije strukturiran je po temama, kultura-povijest-identitet-EPK2020-život grada. - Luka je važna za identitet ovog grada. Ona obilježava ono što Rijeka i jeste, luka različitosti, grad tolerancije, grad koji šalje poruke dijaloga i uključivosti, te kao takva predstavlja snažnu identitetsku točku Rijeke.

Obje monografije u produkciji riječkog izdavača karakterizira velik broj autora i suradnika ... Profesionalne usluge fotografiranja i izrade internet stranica na području Rijeke, Istre i Kvarnera... Fotografiranje apartmana, kuća za odmor, vila za privatne iznajmljivače.

POVEZANE KNJIGE