Fotomonografija Rijeka – Luka različitosti

Fotomonografija Rijeka – Luka različitosti Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Fotomonografija Rijeka – Luka različitosti.pdf
ISBN
5134304373207

OPIS

Fotomonografija Rijeka – Luka različitosti Nova fotomonografija „Rijeka Luka različitosti“ (siječanj 2020.) obuhvaća 326 fotografija 13 najboljih riječkih fotoreportera te dokumentarističko-umjetnički pregled najvažnijih riječkih lokacija i zbivanja. Uključuje i snimanja dronom, iz aviona i pod morem. Izdanje je trojezično, hrvatsko-englesko-talijansko. Sadržaj fotomonografije strukturiran je po temama, kultura-povijest-identitet-EPK2020-život grada. Monografija je pripremljena i u svrhu promocije Grada Rijeke kao Europske prijestolnice kulture u godini Rijeke EPK2020 i Hrvatske kao predsjedatelja Vijeća Europe.

RIJEČKA luka. Svi putnički brodovi ulaze u središte Rijeke koje je odmah prometom povezano autocestama željeznicom ili zrakoplovima.

Napaćenom riječkom navijaču puku koji je naviknuo na teške trenutke. Sada možemo reći: I mi smo osvojili prvenstvo, ustvrdio je Lazzarich.

POVEZANE KNJIGE