Hotel Tišina

Hotel Tišina - Ólafsdóttir , Auđur Ava | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ólafsdóttir , Auđur Ava
DIMENZIJA
9,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Hotel Tišina.pdf
ISBN
7611242577776

OPIS

Hotel Tišina Jónas Ebeneser ima četrdeset i devet godina, vodi firmu koju je, kao nesvršeni student filozofije, naslijedio nakon očeve smrti. Majka mu je dementna, supruga mu je, prije no što će ga napustiti, dala do znanja da njegova dvadesetšestogodišnja kći zapravo nije njegova. Njegov ljubavni život zamro je prije osam godina i pet mjeseci. Jónas Ebeneser odlučuje ubiti se. Kreće na put bez povratka u zemlju u kojoj je nedavno okončan krvavi građanski rat. No, sa sobom je ponio bušilicu i nešto alata… U svom petom romanu suvremena islandska spisateljica A. A. Ólafsdóttir piše o onim velikim pitanjima koje čovjek sebi postavlja, pitanjima o smislu života, o smrti i o ljubavi koja je, u konačnici, najvažnija od svega.

kn 121,50 kn 135.00 redovna cijena. Dobavljivost: dobavljivo.

Dodaj u listu želja Podijeli: Opis; O autoru; Recenzije; Detalji proizvoda; Jónas Ebeneser ima četrdeset i devet godina, vodi firmu koju je, kao ... Velike uštede na online rezervacije hotela u gradu: Tišina, Slovenija. Dobra raspoloživost i povoljne cijene.

POVEZANE KNJIGE