Konzervativna revolucija od Weimara do danas

Konzervativna revolucija od Weimara do danas - Vujić, Jure | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vujić, Jure
DIMENZIJA
11,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Konzervativna revolucija od Weimara do danas.pdf
ISBN
6982958869756

OPIS

Konzervativna revolucija od Weimara do danasU sklopu povijesti i znanstvene građe političkih ideja u Hrvatskoj je konzervativna revolucija u vrijeme Weimarske Republike (1919-1933) još uvijek gotovo nepoznata. S obzirom na sam paradoksalni pokušaj spajanja konzervativizma sa revolucionarstvom, njemačka konzervativna revolucija Weimarske Republike zaista je bila smion pokušaj sinteze revolucionarne strategije i konzervativne misli, koja artikulira ideološke matrice filozofskog idealizma i vitalizma, nacionalizma i političkog protuliberalnog romantizma.

8:22. Poljska crkva ovoga vikenda kreće s kampanjom za potpunu i apsolutnu zabranu abortusa, čemu se pridružila i konzervativna vlada, čija je predsjednica, Beate Szydlo na poljskom radiju izjavila kako podržava kampanju za ... Nikaragvanska revolucija Poznat je kao "otvoreni proces" koji je trajao od 1978.

Nema na zalihi. Drveni crvenoobojeni konjić - Dalahast.

POVEZANE KNJIGE