Konzervativna revolucija od Weimara do danas

Konzervativna revolucija od Weimara do danas - Vujić, Jure | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vujić, Jure
DIMENZIJA
4,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Konzervativna revolucija od Weimara do danas.pdf
ISBN
8042826141074

OPIS

Konzervativna revolucija od Weimara do danasU sklopu povijesti i znanstvene građe političkih ideja u Hrvatskoj je konzervativna revolucija u vrijeme Weimarske Republike (1919-1933) još uvijek gotovo nepoznata. S obzirom na sam paradoksalni pokušaj spajanja konzervativizma sa revolucionarstvom, njemačka konzervativna revolucija Weimarske Republike zaista je bila smion pokušaj sinteze revolucionarne strategije i konzervativne misli, koja artikulira ideološke matrice filozofskog idealizma i vitalizma, nacionalizma i političkog protuliberalnog romantizma.

Od usvajanja do učenja hrvatskoga jezika / Katarina Aladrović Slovaček Aladrović Slovaček, Katarina Zagreb : Alfa, 2019 . knjiga.

Duboka podijeljenost našeg društva mora prestati, a to se ne može postići korištenjem političke prisile nego samo međusobnim poštivanjem, pa i onda kada se duboko ne slažemo, njegovanjem kulture dijaloga ali i oštrim sankcijama protiv onih koji su se ... Revolucija nije jabuka koja pada sa drveta kada je zrela. Moraš da je primoraš da padne.

POVEZANE KNJIGE