Tajna je u notama

Tajna je u notama - Gribl,Andreja.Dupan,Lovrić,Snježana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gribl,Andreja.Dupan,Lovrić,Snježana
DIMENZIJA
11,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajna je u notama.pdf
ISBN
6229579688054

OPIS

Tajna je u notama zbirka pjesama za djecu Zbirka pjesama “Tajna je u notama” namijenjena je dječjim zborovima uz pratnju klavira i/ili instrumentalnih matrica. Pjevanje je djeci omiljena aktivnost koja ih raduje, opušta, razvija im samopouzdanje. Osim toga, pjevanjem se razvijaju i glazbene sposobnosti – osjećaj za ritam, osjećaj točne intonacije te glazbeno pamćenje. Sve tedobrobiti ostvarit će pjevanjem ako djeci osiguramo repertoar pjesama primjeren za njihovu dob. U tom smislu zbirka pjesama za djecu “Tajna je u notama” značajan je doprinos repertoaru namijenjenom djeci mlađe ili srednje školske dobi (od IV. do VIII. razreda).Glazba: Andreja Gribl Stihovi: Snježana Dupan Lovrić

d. iz Zagreba tiskala je i stavila u prodaju Zbirku pjesama za djecu "Tajna je u notama", autorica glazbe je Andreja Gribl, a stihove potpisuje Snježana Dupan - Lovrić. Nezavisni portal grada Slatine.

PRIJAVA NA NOVOSTI. Jednom mjesečno šaljemo Vam novosti sa sljedećim informacijama: Posebne ponude, akcije, ... Iz tiska je izišla te je trenutno u prodaji Zbirka pjesama za djecu "Tajna je u notama", autorica glazbe je Andreja Gribl, a stihove potpisuje Snježana Dupan - Lovrić.

POVEZANE KNJIGE