Vatreni znakovi

Vatreni znakovi - Baloh, Karin | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baloh, Karin
DIMENZIJA
7,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Vatreni znakovi.pdf
ISBN
2801851255435

OPIS

Vatreni znakovi Vatra je svijetla, jaka i preuzima kontrolu. Ona voli biti glavna. Ne možete ju propustiti. Nikada suptilni, vatreni znakovi (Ovan, Lav i Strijelac ) su najsigurniji od svih znakova. Kada nešto žele vi ćete to znati! Oni ne prestaju dok ne dobiju ono što žele. Oni su vrlo ponosni i sigurni. Često ih nazivaju i znakovima koji podižu energiju Zodijaka. Ako želite nešto započeti s entuzijazmom, potražite vatreni znak.

Ali, sa druge strane, mogu biti i impulsivni i zapovednički nastrojeni. Vatreni znaci vole: avanture, nova iskustva, da se bore za neki viši cilj i da zasmejavaju druge ljude. Vatreni element daje snagu, entuzijazam, vitalnost, spontanost, agresivnost, optimizam, romantičnost, samopouzdanje, ekstravaganciju, ponos, sklonost ekscesima i dominaciji, nedostatak samilosti i suosjećanja. Vatreni znakovi imaju poseban temperament, dinamičnu i ekstrovertiranu energiju koja ne želi biti pasivni sudionik života.

25 načina kako naživcirati starce. 13.11.2007.

POVEZANE KNJIGE