Vatreni znakovi

Vatreni znakovi - Baloh, Karin | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baloh, Karin
DIMENZIJA
3,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Vatreni znakovi.pdf
ISBN
5426630937112

OPIS

Vatreni znakovi Vatra je svijetla, jaka i preuzima kontrolu. Ona voli biti glavna. Ne možete ju propustiti. Nikada suptilni, vatreni znakovi (Ovan, Lav i Strijelac ) su najsigurniji od svih znakova. Kada nešto žele vi ćete to znati! Oni ne prestaju dok ne dobiju ono što žele. Oni su vrlo ponosni i sigurni. Često ih nazivaju i znakovima koji podižu energiju Zodijaka. Ako želite nešto započeti s entuzijazmom, potražite vatreni znak.

Horoskopski znaci Postoji 12 znakova Zodijaka koji imaju osobine svojstvene ljudskom rodu.Mogu da budu dobre i loše,simboli radosti,dobrote ili pakosti,samostalnosti i sve one osobine koje svakodnevno srećemo kod ljudi oko sebe.Svaki znak ima širok spektar mogućnosti tako da čovek može da koristi ono što znak nagoveštava na pozitivan ,odnosno koristan ili negativan ... Vatreni znakovi inače imaju bujne vizije i živu maštu, a odlično će i vizualizirati svoje ideje. Rado se izražavaju jarkim bojama.

55 načina kako si malo uzburkati krv u žilama. Aktualno.

POVEZANE KNJIGE