Zemljani znakovi

Zemljani znakovi - Baloh, Karin | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baloh, Karin
DIMENZIJA
6,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Zemljani znakovi.pdf
ISBN
5416657106787

OPIS

Zemljani znakovi Govorimo o stijenama. Najstabilniji, dosljedni i ponekad najviše kruti od svih znakova (Bik, Djevica i Jarac). Jednom kad se odluče oni su poput stijena koje se ne mogu pomaknuti bez velikih napora. Praktični, strpljivi, razumni i uporni su ovi znakovi. Ako želite biti sigurni da će projekt biti završen i da će biti ispravno završen tada potražite zemljani znak. Oni će se držati uz njega sve do samog kraja. Nisu baš za spontanost i fleksibilnost (to ostavljamo za zračne znakove). Nisu osjetljivi kao vodeni znakovi no zemljani znakovi su ipak svjesni potreba i često žele služiti drugima. Oni ne pate za pozornošću. Ako nešto može biti učinjeno, zemljani znakovi će to učiniti bez potrebe za priznanjem.

JA SAM JARAC!!! BIK Tvrdoglavo, naporno i prosto stvorenje Krave su jedna od rijetkih bića koja zaista ne mogu konstatirati stanje dosade koje bude u sugovorniku. Zemljani horoskopski znakovi osjetit će ljubavno ushićenje, dok Blizancima, Strijelcima i Ribama prijeti emotivna kriza. Autor: Ozren Podnar; Zadnja izmjena 26.08.2019 13:19; Objavljeno 18.08.2019 u 07:57 Pripadnici dvanaestog zodijačkog znaka, čija je vladavina u tijeku, posjeduju moćne mentalne 'prijemnike' za zbivanja oko sebe, uključujući tuđe misli, osjećaje i osjete. Zemljani, vodeni, vatreni i zračni znakovi, jeste li spremni saznati pravu istinu? Sredina je rujna, što znači da ako biste imali sreće u "Harry Potter svemiru", trenutno biste se nalazili u Hogwartsu i uživali u čokoladnim žabama prije početka predavanja o "Obrani od mračnih sila" i slično. Zemljani znakovi: Veza s Bikom, Djevicom i Jarcem može funkcionirati, ali treba paziti da ne zaglave u kolotečini ili ne zaguše jedni druge depresijom.

Loše je to što umeju da budu tvrdoglavi i materijalisti. Zemljani znaci vole: da pokazuju privrženost ili da im se ona pokazuje, d abudu kreativni, vole dobru hranu i vole da svoje snove sprovedu u delo. Pripadnici zemljanih znakova i oni čija je Venera u nekom od zemljanih znakova zrače senzualnom energijom.

POVEZANE KNJIGE