Zemljani znakovi

Zemljani znakovi - Baloh, Karin | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baloh, Karin
DIMENZIJA
9,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Zemljani znakovi.pdf
ISBN
9428966323809

OPIS

Zemljani znakovi Govorimo o stijenama. Najstabilniji, dosljedni i ponekad najviše kruti od svih znakova (Bik, Djevica i Jarac). Jednom kad se odluče oni su poput stijena koje se ne mogu pomaknuti bez velikih napora. Praktični, strpljivi, razumni i uporni su ovi znakovi. Ako želite biti sigurni da će projekt biti završen i da će biti ispravno završen tada potražite zemljani znak. Oni će se držati uz njega sve do samog kraja. Nisu baš za spontanost i fleksibilnost (to ostavljamo za zračne znakove). Nisu osjetljivi kao vodeni znakovi no zemljani znakovi su ipak svjesni potreba i često žele služiti drugima. Oni ne pate za pozornošću. Ako nešto može biti učinjeno, zemljani znakovi će to učiniti bez potrebe za priznanjem.

Po temperamentu su melankolici. Introvertirani su i naginju stalnoj zabrinutosti.

Zemljani znaci su: odani, pažljivi, pouzdani, senzualni, umetnički nastrojeni, ambiciozni i proaktivni. Loše je to što umeju da budu tvrdoglavi i materijalisti.

POVEZANE KNJIGE