Dječak, krtica, lisica i konj

Dječak, krtica, lisica i konj - Mackesy, Charlie | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mackesy, Charlie
DIMENZIJA
7,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Dječak, krtica, lisica i konj.pdf
ISBN
7808438464570

OPIS

Dječak, krtica, lisica i konj Moderna basna za sve uzraste, predivna knjiga “Dječak, krtica, lisica i konj”, pokušava naći odgovore na univerzalna pitanja u stotinjak divnih crteža cijenjenog britanskog ilustratora Charleya Mackesya. Svojim blagim, poetičnim tekstom i rapsodijom crnog tuša i pomno odabranih detalja u boji, ova jedinstvena knjiga nudi inspiraciju i nadu u nesigurnim vremenima. Jedan znatiželjni dječak, jedna pohlepna krtica puna života, jedna lisica koju je život učinio opreznom i jedan mudar, nježan konj istražuju svijet, uče voljeti i grade svoje neobično prijateljstvo. Topla i nježna oda blagosti i prijateljstvu na najljepši način spaja priču, nezaboravne likove i umjetnost. Knjiga koja će oplemeniti mnoge generacije već je postala svjetski fenomen.

Moja je želja da ova knjiga pomogne ljudima živjeti hrabrije, istinitije i s puno više ljubavi prema sebi i drugima. Kada ste počeli raditi crteže za knjigu Dječak, krtica, lisica i konj?. Otprilike prije dvije godine.

Nakladnik: Planetopija "Što je najhrabrije što si ikad izgovorio?', upitao je dječak. 'Upomoć', rekao je konj." ("Dječak, krtica, lisica i konj", Charlie Mackesy) Kada je […] Ferićev roman kojeg je objavio VBZ nalazi se i na trećem mjestu najprodavanijih naslova koji obuhvaća i domaće i strane pisce.

POVEZANE KNJIGE