Dječak, krtica, lisica i konj

Dječak, krtica, lisica i konj - Mackesy, Charlie | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mackesy, Charlie
DIMENZIJA
10,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Dječak, krtica, lisica i konj.pdf
ISBN
4197089632598

OPIS

Dječak, krtica, lisica i konj Moderna basna za sve uzraste, predivna knjiga “Dječak, krtica, lisica i konj”, pokušava naći odgovore na univerzalna pitanja u stotinjak divnih crteža cijenjenog britanskog ilustratora Charleya Mackesya. Svojim blagim, poetičnim tekstom i rapsodijom crnog tuša i pomno odabranih detalja u boji, ova jedinstvena knjiga nudi inspiraciju i nadu u nesigurnim vremenima. Jedan znatiželjni dječak, jedna pohlepna krtica puna života, jedna lisica koju je život učinio opreznom i jedan mudar, nježan konj istražuju svijet, uče voljeti i grade svoje neobično prijateljstvo. Topla i nježna oda blagosti i prijateljstvu na najljepši način spaja priču, nezaboravne likove i umjetnost. Knjiga koja će oplemeniti mnoge generacije već je postala svjetski fenomen.

MARC zapis - ID: 106581 ... Planetopija je izdala knjigu "Dječak, krtica, lisica i konj", za one od osam, ali i osamdeset osam godina Pri samom vrhu liste najprodavanijih knjiga u nas zadnjih se mjeseci drži meditativna, od narativno na na prvi pogled ponešto suzdržanih, a zapravo destiliranih, bitnih fragmenata ... Dječak, krtica, lisica i konj - Charlie Mackesy. Iznimno nam je drago što je ovaj naslov sve popularniji jer je doista izvrstan.

O tome je ova knjiga. Jedan znatiželjni dječak, jedna pohlepna krtica puna života, jedna lisica koju je život učinio opreznom i jedan mudar, nježan konj istražuju svijet, uče voljeti i grade svoje neobično prijateljstvo. Topla i nježna oda blagosti i prijateljstvu na najljepši način spaja priču, nezaboravne likove i umjetnost. "Dječak, krtica, lisica i konj" - knjiga koja je apsolutno na prvom mjestu ove godine.

POVEZANE KNJIGE