Oyoo – Rođen na cesti

Oyoo – Rođen na cesti - Meandžija, B. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Meandžija, B.
DIMENZIJA
12,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Oyoo – Rođen na cesti.pdf
ISBN
3386143236736

OPIS

Oyoo – Rođen na cestiOvo nije priča samo o ptici, nego i o čovjeku. Književni teoretičari bi rekli antropomorfna. Priča s dva sloja. U prvom sloju mogu se od radosti ozariti dječje oči i zaigrati srce nad učinjenim dobrim djelom, ohrabriti se poneseno uspjehom jedne duge i uporne borbe za život i oplemeniti nad izvanrednim ljudskim činom. A u drugom sloju misao može čitatelja nositi daleko, i još puno dalje. U dvije riječi, rekli bismo – ozbiljna priča, kakvoj svjedočimo gotovo svakoga dana, ali ne baš često s istim završetkom. Priča je to o sudbini ljudi još nedoraslih krila, čije je rodno gnijezdo razorila pohlepa, sržba, bijes, gnjev i tko zna kakvi još iskazi zloće.

Dnevnik jednog balavca. Klisović, Branka 96,00 kn.

2020. - Na rođendan ostavi iza sebe sve loše što te žalosti pa stupi u zagrljaj lijepih stvari i radosti. - Najljepši ti rođendan želim, tom danu se i ja veselim, jedva čekam trenutak taj da ti rođendanskim poklonom uljepšam dan.

POVEZANE KNJIGE