Posljednje što mi je rekla

Posljednje što mi je rekla - Green, Linda | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Green, Linda
DIMENZIJA
6,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Posljednje što mi je rekla.pdf
ISBN
8263301268862

OPIS

Posljednje što mi je rekla ČAK I NAJDUBLJE ZAKOPANE TAJNE ZNAJU PRONAĆI SVOJ PUT NA POVRŠINU. Trenutak prije svoje smrti, Nicolina baka Betty šapne joj da se u dnu dvorišta nalaze dječica. Nicolina majka tvrdi da je riječ o besmislenome trabunjanju umiruće žene. Međutim, kada Nicolina kći pronađe kost igrajući se u Bettynu vrtu, postane jasno da vrt skriva zlokobne i mračne tajne iz prošlosti. Hoće li razotkrivanje bolnih obiteljskih tajni u konačnici razoriti Nicolinu obitelj?

Betty nije imala nikoga kome bi se povjerila, tužna sudbina još od mladenačkog doba para joj srce. Žao mi je što su ljudi iz političkih razloga to izvrnuli na način kako ja to nisam zamislila u svojoj komunikaciji na Twitteru", rekla je Holy, dodavši da je i ona trpjela uvrede. "Bila sam odvratno medijski cipelarena, bez ikakvog konkretnog razloga", rekla je Holy. Posljednje što mi je rekla Linda Green.

studenoga 2020. Posljednje što mi je rekla izuzetan je obiteljski roman s elementima psihotrilera i dozom povijesnog žanra, u kojem nalazimo dirljive životne priče o snažnim ženama jedne obitelji, koje su, svaka u svoje vrijeme, suočene s osuđivanjem i posramljivanjem zbog vlastitih krivih poteza i tuđih grijeha, a na ... POSLJEDNJE ŠTO MI JE REKLA.

POVEZANE KNJIGE