Posljednje što mi je rekla

Posljednje što mi je rekla - Green, Linda | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Green, Linda
DIMENZIJA
5,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Posljednje što mi je rekla.pdf
ISBN
6520558854453

OPIS

Posljednje što mi je rekla ČAK I NAJDUBLJE ZAKOPANE TAJNE ZNAJU PRONAĆI SVOJ PUT NA POVRŠINU. Trenutak prije svoje smrti, Nicolina baka Betty šapne joj da se u dnu dvorišta nalaze dječica. Nicolina majka tvrdi da je riječ o besmislenome trabunjanju umiruće žene. Međutim, kada Nicolina kći pronađe kost igrajući se u Bettynu vrtu, postane jasno da vrt skriva zlokobne i mračne tajne iz prošlosti. Hoće li razotkrivanje bolnih obiteljskih tajni u konačnici razoriti Nicolinu obitelj?

Posljednje što mi je rekla izuzetan je obiteljski roman s elementima psihotrilera i dozom povijesnog žanra, u kojem nalazimo dirljive životne priče o snažnim ženama jedne obitelji, koje su, svaka u svoje vrijeme, suočene s osuđivanjem i posramljivanjem zbog vlastitih krivih poteza i tuđih grijeha, a na ... POSLJEDNJE ŠTO MI JE REKLA. 99,90 kn 89,91 kn dostupno.

Međutim, kada Posljednje što mi je rekla je odlična knjiga autora Linda Green. Knjiga pod nakladom Mozaik knjiga izdana je kao meki uvez uvez.

POVEZANE KNJIGE