Protiv plime

Protiv plime - Camden, Elizabeth | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Camden, Elizabeth
DIMENZIJA
8,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Protiv plime.pdf
ISBN
1041139464681

OPIS

Protiv plime Lydia Pallas od malena se pitala što je u budućnosti čeka. Tijekom vremena izgradila je svoj mali savršeni svijet. Za nju je savršeni život, život stabilnosti i sigurnosti, bio život po strogim pravilima, lišen bilo kakvih iznenađenja i promjena, kaosa ili nereda. Jako je voljela svoj stančić čiji su prozori gledali na užurbanu bostonsku luku, a njezina nadarenost za jezike omogućila joj je siguran i miran posao prevoditeljice u ratnoj mornarici. Upravo je dar za prevođenje dovodi u kontakt s Alexanderom Banebridgeom, muškarcem koji ju je istodobno i privlačio i odbijao. Kada je Bane angažirao Lydiju da prevede naizgled posve bezazlenu zbirku dokumenata iz Europe, na što je istoga časa pristala, nije ni slutila u kakvoj će se bezizlaznoj situaciji uskoro naći. Otkriva da je Baneova misija zaustaviti trgovinu opijumom koju vode neki od najopasnijih krijumčara na Istočnoj obali, a uskoro saznaje i da su mu motivi za to vjera i vlastita prošlost. U svemu tome Bane strogo bdije nad tim da Lydia nema nikakve veze s tajnim kriminalnim svijetom. Ipak, kada kriminalci preuzmu kontrolu, upravo će Lydia biti ta na koju će jedino moći računati. U opasnoj igri koja se uskoro pretvara u borbu na život i na smrt hoće li se Lydia i Bane uspjeti oprijeti nadirućoj plimi ili će ih ona zauvijek progutati? KADA SE SVE IZVANA I IZNUTRA UROTI PROTIV NJIH, MOŽE LI NJIHOVA LJUBAV PREŽIVJETI?

MOSE, čije je stavljanje u funkciju bilo dugo odgađano, prvi put je upotrijebljen u listopadu i uspješno je obranio Veneciju od visoke plime i donijelo olakšanje gradu u ... Neprofitnim radijem protiv plime govora mržnje Kuća ljudskih prava u partnerstvu s Udrugom za promicanje medijskog pluralizma 808 i Srpskim narodnim vijećem (SNV) predstavila je u četvrtak projekt neprofitnog radija na FM frekvenciji u Zagrebu koji se temelji na idejama oživljavanja uloge radija kao kohezivnog faktora u zajednici i ... Uz sjevernu francusku obalu, u regiji Donja Normandija, na granici s Bretanjom, nalazi se jedno od najzanimljivijih i najfascinantnijih mjesta na svijetu, Mont Saint-Michel (Planina svetog Mihaela), poznat i kao "čudo Zapada" zbog svoje izvanredne ljepote. 1979.

Osim što slana voda umanjuje urod, sol dugoročno ostaje u tlu pa dolazimo do situacije u kojoj bi neretvanska dolina ... Lydia Pallas od malena se pitala što je u budućnosti čeka. Tijekom vremena izgradila je svoj mali savršeni svijet.

POVEZANE KNJIGE