Što spašavamo iz požara

Što spašavamo iz požara - Center, Katherine | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Center, Katherine
DIMENZIJA
5,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Što spašavamo iz požara.pdf
ISBN
8567238271464

OPIS

Što spašavamo iz požara Što spašavamo iz požara sjajan je roman o emotivnom iscjeljenju postignutom prihvaćanjem vlastite ranjivosti i čarolije istinskoga oprosta. Jednom kad shvatimo tu snagu, zauvijek se mijenjamo i konačno možemo definirati što za nas znači hrabrost. Cassie Hanwell neobična je žena. Kao jedna od najškolovanijih i najiskusnijih osoba u svojoj teksaškoj postaji postala je profesionalka kako za najkompliciranije požare tako i za tuđe tragedije. U poslovnoj je karijeri postigla gotovo sve, dok privatno tavori na emocionalnom dnu i nikako ne pronalazi osobnu sreću. A onda će se preko noći morati odreći omiljenoga posla kako bi mogla njegovati bolesnu majku. Naći će se u maloj provincijskoj vatrogasnoj postaji među vatrogascima koji ne žele gledati „damu“ u svojoj ekipi – čak i kad je tako sposobna i pametna kao Cassie. Jedino najmlađemu od njih, u kojeg je tako lako zaljubiti se, ne smeta što je Cassie s njima. Ali ona o njemu ne smije ni razmišljati. Ljubav je za šiparice, a ne za nju. Tu je i savjet koji je dobila od svoje prve kapetanice: ne zaljubljuj se u vatrogasca. Cassie osjeća da je odlučnost napušta, a to znaci da riskira sve za što je radila – jedini posao koji je ikada voljela, na kojem se junački dokazala. Nezamisliv će je životni preokret zauvijek promijeniti, snaga ljubavi i oprosta pokazat će joj put do sreće, put koji će biti više nego trnovit.Neovisna, borbena i odvažna junakinja upoznaje nezamislivo seksi vatrogasca u najnovijem ljubavnom romanu Katherine Center. – Washington Post Iz ove predivne priče koja slavi obiteljske veze naučit ćete sve o praštanju i iscjeljenju. – USA Today Nadahnjujuće i romantično… Dirljiv roman koji nas uči o istini, o tome kako pronaći utjehu ondje gdje se najmanje nadamo. – Literary Journal Precizna i duhovita analiza ljubavi i praštanja koja stvara ovisnost, istodobno upućena, ali uvijek zabavna. – Kirkus Review

Što spašavamo iz požara prvenstveno je priča o oprostu. Sebi i drugima.

Cassie Hanwell je mlada djevojka, radi kao vatrogasna profesionalka u jednoj teksaškoj postaji, sposobna i školovana za teške situacije, dok privatno na emocionalnom planu ne pronalazi sreću zbog loših situacija koje su joj se dogodile u prošlosti. Što spašavamo iz požara sjajan je roman o emotivnom iscjeljenju postignutom prihvaćanjem vlastite ranjivosti i čarolije istinskoga oprosta.Jednom kad shvatimo tu snagu, zauvijek se mijenjamo i konačno možemo definirati što za nas znači hrabrost. Cassie Hanwell neobična je žena. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online.

POVEZANE KNJIGE